Noutăți și comunicate

Kamelot, Skindred si Arkona se alatura trupelor Dream Theater, Myrath, Dirty Shirt si White Walls la I Am The Rocker

23 februarie 2015
Kamelot, Skindred si Arkona se alatura trupelor Dream Theater, Myrath, Dirty Shirt si White Walls la I Am The Rocker
I Am The Rocker doreste sa ofere fanilor muzicii rock o paleta cat mai diversa de subgenuri muzicale si de activitati care sa transforme weekend-ul de 4-5 iulie 2015 intr-unul de neuitat. Astfel, dupa cum a anuntat inca de vineri, Phoenix Entertainment continua sa completeze line-up-ul celui mai interesant festival de rock al verii.

In afara de cele 3 ore de show progressive marca Dream Theater, de ritmurile orientale de metal Tunisian pe care ni le vor oferi cei de la Myrath sau de sound-urile inedite ale trupelor romanesti Dirty Shirt si White Walls, participantii se vor putea bucura de inca trei trupe de valoare: Kamelot, Skindred si Arkona vor urca pe scena de la Romexpo in ceea ce se anunta a fi un festival de poveste.

Kamelot este una dintre cele mai importante formatii din zona power si progressive metal-ului, la care a adaugat in mod ingenios si influente simfonice. Trupa americana fondata de chitaristul Thomas Youngblood a capatat rapid o mare popularitate si pe teritoriul European, iar albumele "Karma", "Epica" sau "The Black Halo" au devenit referinte importante pentru fanii genului. Cel mai recent material lansat, "Silverthorn" este cel de-al zecelea din istoria Kamelot si a fost foarte bine primit atat de fani, cat si de criticii unor publicatii de prestigiu ca Metal Underground sau Blabbermouth.

Skindred este recunoscuta drept una dintre formatiile cu cele mai tari show-uri live, fapt atestat si de palmaresul sau care include premiul "Best Live Band" acordat de Metal Hammer sau "Devotion Award" oferit de Kerrang! Awards. Skindred si-a format un stil propriu, usor recognosicibil, imbinand intr-un mod creativ elemente de heavy metal, rock alternative, reggae, punk, asezonate cu influente din hardcore, ska, hip-hop sau drum and bass.

De la rusi vine...Arkona, reprezentanta pagan metal-ului la I Am The Rocker. Trupa are un stil deosebit care inglobeaza numeroase instrumente traditionale din Rusia, precum si elemente de folclor si mitologie rusa si slava. Un alt element distinctiv al sound-ului Arkonei este vocea unica a Mariei Arkhipova. Cel mai recent album al trupei, "Yav" a fost lansat in 2014 si a fost apreciat ca fiind un material de maturitate care reuseste sa creioneze un areal divers de stari.

2-Kamelot_Skindred_si_Arkona_se_BbGWXydR.jpg

I Am The Rocker este festivalul care aduce rockerii impreuna indiferent de subgenurile lor preferate si care ofera o gama bogata de alternative de distractie, tinand cont de cele mai inalte standarde ale evenimentelor occidentale. In plus, I AM THE ROCKER va fi si primul festival la care apa plata va fi un bun comun si gratuit pentru toti participantii.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din Romania avand in palamers zeci de concerte si sute de mii de spectatori. Printre evenimentele organizate de-a lungul timpului se numara: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Jack White, Hugh Laurie sau Accept.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa http://www.phoenixentertainment.ro sau http://www.iamtherocker.com.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top