Noutăți și comunicate

Kalandra a lansat albumul 'A Frame of Mind', alaturi de un nou videoclip

13 septembrie 2024
Kalandra a lansat albumul 'A Frame of Mind', alaturi de un nou videoclip
Kalandra sărbătorește astăzi lansarea noului lor disc 'A Frame of Mind ', album lansat prin By Norse Music ! Odată cu albumul, vine și un videoclip muzical frumos, de tip stop-motion, creat de Martyna Koleniec.
Ascultă/comanda noul album aici: https://kalandra.lnk.to/frame
Urmăriți videoclipul și rămâneți pe fază pentru mai multe știri despre Kalandra! https://www.youtube.com/watch?v=PL7NWFIUpxQ
Kalandra va susține lansarea celui de-al doilea album printr-un turneu lung în această toamnă, ce ii vor purta prin Europa și prin Regatul Unit. O listă completă a spectacolelor poate fi găsită pe site-ul lor. Biletele sunt acum puse în vânzare.

Artworkul albumului este o comandă specială de la artistul contemporan vizionar Elen Alien. Lista de melodii a albumului poate fi găsită mai jos.

Tracklist Kalandra - A Frame of Mind

  1. I Am (05:32)
  2. Untie The Knot (03:52)
  3. Are You Ready? (04:31)
  4. The State of the World (04:18)
  5. Bardaginn (05:33)
  6. A Life Worth Living (04:13)
  7. I'll Get There One Day (06:25)
  8. Hytta (04:24)
  9. Segla (04:58)
  10. I Remember A Time (04:20)

Despre Kalandra

După ce in 2020 au lansat albumul de debut de succes The Line și au realizat o coloană sonoră pentru jocul Kingdom Two Crowns: Norse Lands, grupul norvegian de folk alternativ Kalandra s-a întors cu cel de-al doilea album de studio, intitulat A Frame of Mind.

Construind un impuls constant, Kalandra a făcut turnee alaturi de Leprous și A.A. Wlliams în 2022 și 2023, si a cantat la festivaluri renumite precum Hellfest și Midgardsblot. Noul disc prezintă experiențele acumulate de trupă și compozițiile expansive. Drept urmare, Kalandra este o trupa mai versatilă decât oricând, fără a pierde atingerea sunetului captivant pentru care cvartetul este cunoscut și iubit.

Albumul poate fi descris ca o călătorie introspectivă, ce descrie experiențele de viață și felul în care acestea modelează modul în care percepem lumea. Explorează ceea ce punem în cadrul vieții noastre de zi cu zi, dar și ceea ce este exclus din acesta. Trupa și-a pieptănat amintirile și a scris despre traume din trecut, amintiri prețuite din copilărie, cu o îngrijorare despre viitor și despre starea lumii.

Kalandra va vizita România în această toamnă, ca parte a turneului lor. Grupul va sustine 2 concerte in Romania: primul in Bucuresti, pe 6 octombrie 2024, in club Quantic, iar al doilea in Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2024, în club /FORM Space
. Găsiți mai multe detalii aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top