Noutăți și comunicate

KADAVAR confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2023

16 martie 2023
KADAVAR confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2023
Cunoscuți ca o forță de neoprit în cadrul circului rock and roll european, KADAVAR este cel mai recent nume adăugat la lista deja uimitoare a Rockstadt Extreme Fest 2023.

Cufundat în tradițiile bluesy, tulburătoare și pline de sunete joase ale trupelor precum Black Sabbath, Hawkwind și Led Zeppelin, trio-ul german de psych-rock Kadavar transformă fără scuze sunete din epoca anilor '70 într-un stoner metal contemporan. Cunoscută pentru spectacolele live explozive, trupa cântă de câteva sute de ori pe an și a făcut acest lucru încă de la lansarea debutului lor auto-intitulat din 2010. Acea muncă grea a dat roade, deoarece fiecare album s-a vândut mai bine decât precedentele.

For the Dead Travel Fast din 2019 s-a poziționat în Top 20 al metalului din S.U.A., celebrând toate lucrurile neclare, înfiorătoare și trippy. În 2020, trupa s-a mutat la Robotor Records din Berlin și a lansat The Isolation Tapes în timpul pandemiei. La sfârșitul anului 2021, Kadavar a făcut echipă cu expații americani Elder pentru a lansa volumul conceptual prog-psych Eldovar cu șase cântece: A Story of Darkness & Light.

Stilul lor a fost clasificat ca având un „riffed rock psych și sunet asemănător stilului doom”, cu influențe din Black Sabbath, The Doors, Hawkwind și Led Zeppelin.



Păzit de Cetatea Râșnov din apropierea dealului, festivalul Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfășura între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de consum de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte. Și mai avem câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, celebrul Castelul Bran al lui Dracula.

Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați https://www.rockstadtextremefest.com/

Vă așteptăm cu drag în august, pe ținuturile uimitoare ale Transilvaniei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top