Noutăți și comunicate

Ka Gaia An, False Reality, Hteththemeth, Indian Fall si GOD la Deep In The Underground editia 2

28 mai 2011
Ka Gaia An, False Reality, Hteththemeth, Indian Fall si GOD la Deep In The Underground editia 2
Sambata, 28 mai 2011, Next Evil Event va invită în club Rockstadt începând cu ora 20:00 ediția a doua a festivalului Deep In The Underground.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar tombola va fi nelipsită.
Adresa club Rockstadt : Str. Lucian Blaga, Nr. 13, Brașov (în spatele cinematografului Patria). 

Festivalul Deep In The Underground se adreseaza iubitorilor de metale grele si supergrele, un festival ce va reusi sa adune pe scena clubului brasoveanRockstadt nu mai putin de 5 trupe si toate mai mult decat deosebite. Seara ostilitatilor va fi cea de 28 Mai 2011, evenimentul fiind programat sa inceapa la ora 20:00. 


KA GAIA AN
http://www.myspace.com/kagaiaan_band

Prima trupa care va urca pe scena va fi KA GAIA AN, o trupa folk metal aflata in plina si puternica ascensiune. Aceasta va concerta pentru prima data in Brasov, prilej deosebit pentru metalistii de aici sa cunoasca o trupa valoroasa care stie sa imbine metalul cu folclorul romanesc traditional.


FALSE REALITY
http://www.myspace.com/falserealityro

Cea de-a doua surpriza a serii va fi FALSE REALITY. Nu putini cunosc trecutul acestei exceptionale trupe melodic death-black metal brasovene, care dupa o pauza concertistica de aproape 8 ani pare sa reinvie din propria cenusa precum Pasarea Phoenix. Brasovenii vor pregati un setlist surpriza care va fi cu siguranta pe gustul si celor mai pretentiosi ascultatori de armonii grele.
  

HTETHTHEMETH
http://www.hteththemeth.com
http://www.myspace.com/hteththemeth
 
Cea de-a treia surpriza a serii va fi HTETHTHEMETH, unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale ale celui ce-si spune Lao Kreegan. Apeland la elemente teatrale care completeaza muzica sumbra si plina de intelesuri filozofice cel putin bizare, muzicianul isi propune pentru seara de sambata un prim concert in care va fi insotit de muzicieni profesionisti, aceasta pentru a da mult mai multa culoare proiectului sau. 
 

INDIAN FALL
http://www.indianfall.com
http://www.myspace.com/indianfallro

Al patrulea invitat al serii este o trupa careia iti este greu sa ii faci o prezentare avand in vedere trecutul, prezentul, dar si viitorul promitator. INDIAN FALL este fara indoiala emblema metalica a Brasovului si una dintre cele mai in voga trupe metal ale intregii tari. Avand la activ aproape 14 ani de activitate si nu mai putin de 5 materiale discografice, Indian Fall este trupa care reuseste sa mentina mainile fanilor in aer ori de cate ori se afla in concert si oricat de lung ar fi acesta.

 
GOD
http://www.godthehorde.ro
http://www.myspace.com/godthehorde

Cel de-al cincilea invitat al serii este o alta trupa care nu a mai concertat pana acum in Brasov desi si-a dorit foarte mult si de foarte mult timp acest lucru. Trupa ieseana GOD sau The Barbarian Horde cum isi mai spun trupetii, isi va celebra printr-un show deosebit cei 17 ani de activitate, pregatindu-si totodata fanii pentru noul album - Forefathers. Fiind un etalon pentru gothic/doom/black metal si mai nou chiar pentru folk metalul autohton si nu numai, GOD se numara printre trupele din primul val metal al plaiurilor noastre ce nu trebuie ratate datorita trecutului, dar mai ales datorita muzicii si atmosferei degajate in timpul concertului.



Acestea fiind zise, seara de 28 mai va va oferi un line-up deosebit - o carte de istorie metalica ce trebuie neaparat citita si savurata pagina cu pagina, la o halba de bere cu prietenii, in ospitalierul Rockstadt. 

Sursa : Next Evil Event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top