Noutăți și comunicate

Jurnal de Bord: An Theos la Kavarna - 3 zile de vis

3 iulie 2015
Jurnal de Bord: An Theos la Kavarna - 3 zile de vis
Aventura formatiei An Theos incepe vineri dimineata la ora 5, cand ne intalnim toti membrii la sala, o parte partial odihniti, alta parte nedormiti, veniti de pe drum, proaspat castigatori ai “Wacken Metal Battle” cu formatia “Dark Fusion”.

Incepem povestea de la Kavarna cu momentul in care am ajuns la locul cu pricina. O zi absolut superba, calduroasa, multi rockeri care-si montau corturile, forfota ici si colo. Ajungem la stadion, mergem la scena si ne lasam instrumentele in spatele scenei, urmau in scurt timp probele de sunet. Ne vine si noua randul, oameni profesionisti care-si stiau locul, fiecare dintre ei stia exact ce trebuie sa faca, practic ne-au pregatit totul cu zambetul pe buze. Terminam soundcheck-ul si mergem sa ne montam corturile.

Urmeaza cateva ore de asteptare, suntem nerabdatori sa prezentam celor veniti la festival o portie sanatoasa de folk metal romanesc.
Incepe battle-ul, romanii nostri de la “Shifting Sands” deschid balul, se simteau bine pe scena, au facut o treaba buna, s-au auzit bine, intre timp ne intalnim si cu baietii de la “Hatemode”, schimbam impresii despre festival si apoi mergem in backstage. Aici organizatorii ne-au pregatit corturi mari, o canapea, un mini frigider. Am impartit cortul cu cei de la Hatemode. Stam un pic la povesti, ne schimbam in hainele de scena si ne indeptam voiosi si cu mici emotii catre aceasta. Energie maxima pe scena, public este receptiv. Se lasa seara deja, sangele fierbe in noi, suntem narabdatori sa dam drumul la cantare. Incepe, suntem in transa, public dement si venit sa se distreze, reactii incredibile, aplauze si incurajari, mici hore, hei-uri, ne-am simtit incredibil, frumoasa priveliste de pe scena.

Terminam piesele si horele. Coboram de pe scena, ne asteptau oamenii din public, am facut poze, am baut beri, am primit cereri in casatorie (unii membrii cate 5), ne-am simtit incredibil alaturi de ei, ne-am facut prieteni noi, am reintalnit prieteni vechi, era o comuniune romano-bulgara, respectele noastre in mod special pentru publicul bulgar care s-a distrat alaturi de noi si un big-up fratilor nostri care i-au ajutat sa inteleaga mai bine cum se face o hora! Ne retragem in backstage sa savuram la o bere rece aceste clipe minunate. Pe scena se termina de cantat si prezentatorul se pregateste sa anunte castigatoarea, mergem catre scena si Zvezdi (prezentatorul festului) anunta numele nostru: “Big-up for your winners : AN THEOS”!!!

Bucurie maxima pe noi, urcam pe scena, publicul ne aplauda, sunt momente frumoase, multi oameni care se simt bine, dorim ca de aceste lucruri sa se bucure cat mai multe trupe romanesti. O prima seara de vis, publicul ne-a ales castigatori si ne-a oferit oportunitatea de a presta din nou duminica pe scena de la Kavarna.

Ziua 2: Relaxare maxima, program de voie, baie in mare, refacere de baterii. O parte a plecat prin imprejurimi, ceilalti au ramas prin Kavarna….Pe plaja oameni daguti te opreau sa te felicite, sa schimbe doua vorbe cu tine. Vine seara si se intampla niste lucruri, termina de cantat cei de la “Delain” ( ca o mica paranteza, nu-s sanatosi oamenii astia, chef de distractie, veseli iar Charlotte e zapacita rau, glumeam vis-à-vis de niste gandacei zburatori) si avem parte de o mica surpiza din partea celor de la Kamelot, care o au ca invitata pe Alissaaaaaaaa (“Arch Enemy”), facem poze, ne simtim bine, stam de vorba cu ceilalti artisti, profitam un pic de statutul nostru. Oameni draguti din organizare si in backstage. Seara se termina cu recitalurile celor de la “Unisonic” si “Within Temptation, care au sunat incredibil. A fost o zi frumoasa si traita din plin….”An Theos” se distreaza la Kavarna.
Ziua 3: Trezirea, dus rapid, infulecat cate ceva si fuga catre backstage, pregatiri pentru soundchek, in backstage forfota mare, “Candlemass”, “UFO”, “Hammerfall” si o parte din “Twisted Sister”, nebunie curata. Ne simtim incredibil de bine, suntem relaxati si nerabdatori sa incepem cantarea. Ce este mai frumos ca sa inchei 3 zile de vis? O hora pe Ciuleandra. Terminam si ne relaxam urmarind concertele artistilor cu care am avut onoarea sa impartim scena in ziua de duminica. Unii dintre noi, mai norocosi sau mai inspirati au facut poze cu o parte dintre artisti. Stam la povesti, la o bere, apa, suc, ceai……..nu ne vine sa credem ca se termina……..3 zile de vis……..

Multumiri pentru organizarea impecabila staff-urilor de la Kavarna Rock Festival si Metalhead (pentru finala de la Bucuresti)!

Multumirile speciale merg catre fanii prezenti la Bucuresti si Kavarna, care au avut incredere in noi si ne-au sustinut pana la capat ! Premiul castigat este si al vostru!

Mai jos un mesaj de multumire in limba organizatorilor:
Благодарим Каварна!!!!!!!!

Aventura membrilor "An Theos" va continua dupa cum urmeaza:
- 11 iulie: "Arenele Romane", "Rock in Parc" (headliner);
- 15 iulie: "Arenele Romane", in deschidere la "Sonata Arctica";
- 25 iulie: Sibiu, "Hard Rock", warm-up party "Artmania Festival";
- 1 august: Malpaga (Italia), "Malpaga Folk & Metal Festival" (headliner);
- 7 august: Bucuresti, "Quantic Pub 2";
- 2 octombrie: Ramnicu Valcea, "Aby Stage Bar";
- 3 octombrie : Bucuresti, "Fabrica", "Folk & Metal Fest II"


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top