Noutăți și comunicate

Juriul si premiile oferite la Semifinala GBOB ARTmania

27 iulie 2015
Juriul si premiile oferite la Semifinala GBOB ARTmania
Joi, 30 iulie 2015 are loc semifinala GBOB ARTmania - Oldies Pub - Live Music (Str. Nicolae Bălcescu 13 - fosta clădire a Telefoanelor). Start: 22.00. Suport: 10 lei.

Semifinala GBOB ARTmania este deosebită, fiind singura Semifinală GBOB din România organizată în cadrul unui festival. Este prima dată când se organizează o Semifinală GBOB la Sibiu. Găsiți mai multe detalii aici: http://czb.ro/articol/9670/

TRUPELE CARE S-AU ÎNSCRIS LA SEMIFINALA G-BOB ARTMANIA sunt:
Anemic Disco (Brașov), The EMP (Bistrița), Fading Circles (Miercurea Ciuc), For the Wicked (Cluj-Napoca), Hteththemeth (Brașov), Hybrid Symphony (Sighetul Marmației), Nuvijan (Brașov), Onenightstand (Sibiu), Ringtone (Brașov), Westfallia (Târgu Neamț), Wildchild (Sibiu).

Pagina de eveniment este:
https://www.facebook.com/events/1675920445969165/

Mai sunt locuri libere pentru concurenți.
Înscrierea este GRATUITÄ‚ prin completarea unui formular pe pagina site-ului:
http://www.gbob.com/battle-national.html/romania

JURIUL ESTE FORMAT DIN:
  • Kirk, CEO Radio Trib - București
  • Sebastian Marcovici, CEO Focus Festival - Sibiu
  • Adrian Urițescu, CEO LowBass5 Studio - Deva
  • Robert Benedek, CEO Romanian Rock Radio - Brașov
  • Richard Constantinidi, director național GBOB România - ClujRadio Trib (București)

Poate cel mai important promotor al trupelor autohtone, Kirk (46) a debutat în industria radioului de peste 20 de ani. Kirk a fost Director Muzical la City FM în 2004.

Din '92 până în prezent, este realizatorul clasamentului celor mai tari nume din industria muzicală românească: ROMTOP. În prezent, fondator și director muzical la Radio Trib (online), Kirk rămâne cel mai aprig cunoscător și susținător de muzici tari, românești.
http://www.radiotrib.ro/

(2) Juriul_si_premiile_oferite_la__2O2mWJoQRT.jpg

Kirk este invitat în JURIU la Semifinala GBOB ARTmania (joi 30.IUL.2015 la Oldies Pub Sibiu).
BIO DETALIAT. Kirk
http://czb.ro/articol/9665/Focus Festival 2015 (Sibiu)

Director Focus Festival si al Festivalului International de fotografie Focus Sibiu si presedintele asociatiei culturale Focus Sibiu, Sebastian Marcovici (29) a cântat în prima trupa indie/brit/alternativ din Transilvania, The Cashes intre 2002 si 2005 (la bas si voce), este fondatorul trupei The Noise (2010-13) și fondatorul trupei Domino (2012 - prezent).

Fotograful Sebastian Marcovici a studiat Foto-Design la Fachhochschule Munchen (2006-2008), având o ascensiune fulminantă în peisajul fotografiei românești (Fotografia anului la secțiunea jurnalism sportiv 2010; Fotografia anului 2011; Fotograful Anului 2012). Cele mai bune fotografii realizate de Sebastian Marcovici de-a lungul unui an calendaristic sunt reunite în expoziția Focus Sibiu (cea mai renumită expoziție de fotografie de presă din țară).

În 2015, Sebastian Marcovici este asociat al localului Faust Cafe und Disko și este invitat în juriul Semifinalei GBOB ARTmania.
https://www.facebook.com/FocusFestivalSibiu

(3) Juriul_si_premiile_oferite_la__vRCKQynb.jpg

Sebastian Marcovici este invitat în JURIU la Semifinala GBOB ARTmania (joi 30.IUL.2015 la Oldies Pub Sibiu).

PREMIUL Focus Festival: un spot în festival duminică 13 septembrie
BIO DETALIAT. Sebastian Marcovici
http://czb.ro/articol/9667/LowBass5 Studio (Deva)

Adrian Urițescu (36) se învârte în underground-ul românesc de mai bine de 18 ani și detine un studio de înregistrări la Deva (LOWBASS5 STUDIO), care este dealtfel și sala de repetiție a formației TARG3T, la care este activ ca basist/ulterior chitarist (din 2003 până în prezent). De cinci ani, Bilă (numele de scenă a artistului) se mai ocupă de scenotehnica, fiind Stage manager la festivalul ROUTE68 SUMMERFEST; de trei ani este sunetist și tehnician pentru DIRTY SHIRT.
https://www.facebook.com/Lowbass5Studio

(4) Juriul_si_premiile_oferite_la__JCoJopqEW.jpg

Adrian Urițescu este invitat în JURIU la Semifinala GBOB ARTmania (joi 30.IUL.2015 la Oldies Pub Sibiu).

PREMIUL LowBass5 Studio: o înregistrare GRATIS a unei piese, pentru o formație.
BIO DETALIAT. Bilă/TARG3T
http://czb.ro/articol/9666/Benedek Production (Brașov)

Pasiunea pentru muzică a apărut în perioada copilăriei, iar odată ajuns adolescent Robert Benedek (41) a început să scrie recenzii la concerte dar și materiale despre artiștii în voga ai momentului la (revista muzicală) Pop, Rock & Show (la începutul anilor '90).

Actualmente deține Romanian Rock Radio (online) și (agenția de impresariat) Benediktus Production.

Organizează concerte și turnee în țară cu artiști români și internaționali, fiind totodată agent de booking și la Cavalleria Events.
http://www.romanianrockradio.caster.fm/

PREMIUL Benedek Production: o cântare de club în toamnă la Brașov pentru o formațiePreședintele Juriului: Richard Constantinidi (Cluj-Napoca)

Richard Constantinidi a fost Manager artistic la Luna amară (2000-2007) și Impresar la Altar (2004), Implant pentru refuz (2005), Grimus (2007/8), Truda (2008/9) și Jazzybirds (2014). Colaborator permanent la revista culturală Tribuna din 2014, este deasemenea project manager la revista de muzică online ClickZoomBytes (http://www.czb.ro: fiind câștigătorul premiului Cel mai bun critic din România acordat de revista culturală Echinox în 2013).

(5) Juriul_si_premiile_oferite_la__aP422RCg.jpg

Directorul național GBOB România este totodată președintele Asociației culturale Sunetul Muzicii, prin care organizează concursul internațional în România.
http://czb.ro/
http://sunetul-muzicii.ro/PREMIILE la Semifinala GBOB ARTmania

  • Premiul Benediktus Production: o cântare de club la Brașov
  • Premiul Focus Festival 2015: un spot la Focus Festival Sibiu - duminică 13 septembrie
  • Premiul LowBass5 Studio (Deva): o înregistrare GRATIS a unei piese, pentru o formație
  • Premiul Aby Stage Bar: o cântare de club la Râmnicu Vâlcea
  • Premiul Xbase Music Shop

Magazinul Xbase Music Shop a luat ființă în 2009, fiind deschis în parteneriat cu Guitar Shop București. Acesta a aparut la inițiativa basistului Florin Barbu (ex-Blazzaj, Timpuri Noi, Proconsul, Partizan, actual basist la Cargo) datorită unei nevoi acute a orașului de a avea propriul magazin de instrumente și de a oferi o șansă copiilor, tinerilor și muzicienilor sibieni de apropiere directă cu muzica.

În acel moment Sibiul nu beneficia de un magazin propriu de instrumente muzicale, pasionații de muzică fiind nevoiți să apeleze la magazine din orașele apropiate sau internet.

Xbase Music Shop comercializează din stoc sau la comandă o gamă largă de intrumente muzicale, de marcă.http://www.xbase.ro/home.html

Strada Târgu Peștelui, nr. 10 - Sibiu
Tel. 0269.216.633La Semifinala GBOB ARTmania (organizată de Asociația Sunetul Muzicii joi 30 iulie 2015 la Oldies Pub Sibiu), nicio formație participantă în concurs nu pleacă acasă fără premiu! La finalul serii, Xbase Music Shop oferă câte un voucher de reducere de 10% tuturor formațiilor prezente la decernarea premiilor.Ce este GBOB România?

THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS (GBOB, Bătălia mondială a formațiilor) este cea mai mare și cea mai apreciată competiție de muzică Live din lume. GBOB este competiția dedicată formațiilor de toate genurile muzicale, aflate în diverse etape de popularitate, organizată în 30 de țări pe 5 continente.

- Cine poate participa?
- Care este miza?
- Unde au loc restul semifinalelor GBOB din 2015?
- Câte formații se mai pot înscrie în concurs?

CLICK AICI să aflați:
http://www.gbob.com/news_and_events/ce-este-gbob-romnia

Înscrierea este GRATUITÄ‚ prin completarea unui formular pe pagina: http://www.gbob.com/battle-national.html/romaniaComunicatul GBOB 23: Asociația Sunetul Muzicii (rc)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă