Noutăți și comunicate

JOY/ DISASTER's Romanian Tour 2012 - Timisoara

22 februarie 2012
Miercuri, 22 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, va avea loc un concert JOY / DISASTER in Al-kimia Club din Timisoara. Concertul face parte din turneul 2012 JOY/DISASTER in Romania.

Pretul unui bilet este de 10 lei. 

România a fost inclusă în turneul JOY/DISASTER pentru anul 2012, care are ca principal scop de a promova albumul recent lansat:"SICKNESS". Multi fani vor fi probabil încântat pentru a vedea trupa franceză din nou în România, după show-urile explozive din 2009.

Trupa va începe turneul lor cu Timișoara, urmat de Cluj-Napoca și se va termina in Bucuresti, după cum urmează:

22/02/2012 TIMISOARA (Al-kimia Club)
23/02/2012 Cluj-Napoca (Flying Circus Pub)
24/02/2012 BUCURESTI (Control Club)


BIO

JOY/DISASTER, în prezent format din Nico (voce / chitara solo), Simon (chitara ritm), Fred (bas) și Julien (tobe), format în 2005 în Franța.

Chiar de la începuturile lor, trupa a captivat atenția presei și mass-mediei, cu un sunet proaspăt post-punk reinventat. Cântecele lor au devenit rapid hit-uri ale scenei underground, lansate în toată lumea de DJ alternativ și goth, lucru care a condus la o serie de fan-cluburi în Chile, Anglia și Lituania.

De-a lungul timpului, JOY/DISASTER și-au îmbunătățit în mod constant sunetul lor, trecând de la rădăcini puternice punk cu riff-uri agresive, chitara si voce dinamice la o rezonanță mult mai melodica și matură. Sunetele vocale intense si joase, cu un twist de riff-uri de chitară metalice și trase afară sunt cu siguranta un plus de tonul lor complet nou. În ciuda schimbărilor stilului lor, fanii vor fi cu siguranta placut surprinsi, ca trupa va continua să activeze în domeniul post-punk.

Cu cel mai recent lansat EP al lor (februarie 2011), "Primary Care", Joy / Disaster au ajuns la nivelul urmator: o melodie elaborata profesionala, incarcata emotional din plin.

Wave Gotik Treffen (DE), Les Nuit De L'Entrepot Festival (BE), Festivalul Drop Dead (CZ), Castle Party (PL), Festivalul Moonlight (IT) sunt doar câteva dintre festivaluri, unde mii de oameni au asistat spectacol cu adevarat vibrant al cvartetului francez. Dacă luați în considerare performanțele lor dinamice și fermecătoare, trupa pur și simplu iubește sa cante live!

În prezent, Joy / Disaster au semnat cu Manic Depression Records, o etichetă care se ocupă de artiști, cum ar fi Frustration, The Cemetary Girlz, Bodysnatcher, Ain Soph Aur, Jacquy Bitch, Deadchovsky etc și se lucrează la o nouă versiune "SICKNESS", care va fi lansata in februarie 2012.


Evenimente recomandate

Top