Noutăți și comunicate

John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini transmit un mesaj fanilor romani

15 iulie 2014
John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini transmit un mesaj fanilor romani
Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie 2014 la Romexpo, parcarea A.După 12 ani de așteptare, Dream Theater va recompensa publicul român cu o călătorie audio-vizuală prin toate hiturile care i-au făcut celebri, precum și melodii extraordinare din noul lor album, care a atins poziția 7 în Billboard  200 Chart, iar în Billboard List of Hard Rock Albums a atins primul loc.

Melodii Precum The Enemy Inside, care a fost nominalizată la premiile Grammy pentru Best Metal Performance sau The Mirror, Lie, The Dance of Eternity vor zgudui scena, iar geamurile clădirilor din jurul Romexpo vor trepida sub riffurile de la Shattered Fortress. 

Mesajul lui îl găsiți accesând linkul de mai jos:

http://youtu.be/aSL_Z9ei9b0Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Bietele sunt disponibile la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se găsesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

Evenimentul "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour" in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top