Noutăți și comunicate

Jinjer si Vended canta alaturi de Slipknot la Metalhead Meeting 2022

21 iunie 2022
Jinjer si Vended canta alaturi de Slipknot la Metalhead Meeting 2022
Jinjer și Vended vor cânta alături de Slipknot la concertul din București din 20 iulie 2022 din cadrul Metalhead Meeting.

Jinjer este un grup de metalcore din Ucraina, format la Donetsk in 2008 si au la activ deja aproape 15 ani de prezenta pe scena muzicala. În martie 2022, Jinjer și-a "întrerupt" cariera pentru a se concentra pe eforturile de ajutorare din Ucraina, după ce Rusia a invadat țara cu o lună înainte. În iunie 2022, Jinjer a anunțat că au primit permisiunea de la Ministerul Culturii din Ucraina să părăsească Ucraina și să facă un turneu în calitate de ambasadori ai națiunii. Trupa ucraineana este o puternica voce impotriva razboiului din tara lor si au sustinut acest lucru constant in tot turmeul european din 2022.
Cu patru albume lansate pana in prezent, muzica Jinjer a evoluat, formatia reusind sa isi cristalizeze un stil aparte, recognoscibil. Regasim in muzica formatiei din Ucraina de la influente funk si jazz pana la progressive, groove sau core. Formatia a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume si a fost in turnee alaturi de nume mari ale scenei metal precum Arch Enemy, Cradle of Filth sau Amorphis.
Lansările mai recente ale trupei au prezentat versuri care abordează războiul din Donbas și efectele acestuia asupra regiunii lor natale, Donețk.

Grupul Vended a fost înființat în februarie 2018 si vine din Des Moines, Iowa, Statele Unite si reprezinta ceea ce putem numi o noua era si o noua generatie a metalului. Componenta trupei: Cole Espeland (chitară principală), Griffin Taylor (voce), Simon Crahan (tobe), Jeremiah Pugh (bas), Connor Grodzicki (chitară ritmică). VENDED are un sunet unic care este începutul unei noi ere și generații. In trupa canta doi dintre baietii lui Corey Taylor si Clown din Slipknot.
O muzica rapida si precisa, destul de tehnica, Vended sunt un nume de care vom mai auzi cu siguranta pe viitor.

Informații despre concertul Spliknot - Metalhead Meeting 2022

Bazele formației Slipknot au fost puse în 1995 de Shawn Crahan, Joey Jordison și Paul Gray. Dintre aceștia doar Shawn continuă să urce pe scena alături de trupă. Joey Jordison nu mai face parte din formație din 2013. Paul Gray, în schimb, ne-a părăsit mult prea devreme. Artistul a murit în 2010. De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizată la 10 Premii Grammy. Membrii trupei au reușit să și câștige în 2006 cu "Before I Forget", nominalizare pentru Best Metal Performance. În plus, artiștii din Iowa au câștigat de șapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards și de cinci ori Revolver Golden God Awards.

Cele șase albume de studio lansate până în prezent le-au adus 15 Discuri de Platina și 24 de Discuri de Aur. Ca orice formație care a avut un impact major asupra culturii muzicale, Slipknot nu a fost scutita de controverse. În 2003, doi tineri au dat vina pe versurile piesei "Disasterpiece" pentru o crimă comisă, iar apoi, diferite alte episoade de violență au fost văzute ca fiind influențate de muzica Slipknot. Vorbind despre formațiile care și-au pus amprenta asupra lor, membrii trupei au declarat că stilul Slipknot s-a născut și datorita faptului că fiecare muzician în parte a fost influențat de diferiți artiști, de la Jimi Hendrix la Pantera, de la Johnny Cash la Mayhem sau de la Bestie Boys la Cannibal Corpse. După 25 de ani de activitate, Slipknot și-a câștigat locul în galeria formațiilor legendare ale scenei metal internaționale, iar acum au ajuns la rândul lor să influențeze o mulțime de artiști din întreaga lume.

Biletele au urmatoarele preturi:
Presale:
  • Psycho - 399 lei - ultimele 200 de bilete
  • Snuff - 329 lei - ultimele 200 de bilete
  • Plague - 209 lei
La acces:
  • Psycho - 430 lei
  • Snuff - 350 lei
  • Plague - 250 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe informatii despre concert gasiti aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top