Noutăți și comunicate

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu in concert la Sala Palatului

ANULAT !!!
18 noiembrie 2013
Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu in concert la Sala Palatului
Luni, 18 noiembrie 2013, ora 20:00, Twin Arts cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucuresti prezinta concetul Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu la Sala Palatului. Muzicianul va fi acompaniat  de Trilok Gurtu (tobe), Rainer Brüninghaus (pian) si Yuri Daniel (bass).

http://youtu.be/8A6EI_-eJjw

Jan Garbarek (n.1947 Norvegia) este unul dintre cei mai apreciati si prolifici saxofonisti contemporani, discografia sa cuprinzand 30 de albume lansate pe parcursul a peste 40 de ani de cariera la reputata Casa de Discuri ECM Record.

In 1994 albumul sau Officium a avut vanzari record pentru ECM, iar in 2005 discul In Praise of Dreams a fost nominalizat la premiile Grammy. Din 1999 este Cavaler Gradul I al Ordinului Sf. Olav, distinctie acordata de catre Casa Regala a Norvegiei.

Jan Garbarek apare ca invitat pe mai mult de 40 de discuri ale unor mari muzicieni precum Keith Jarret; David Darling; Manu Katché; Ralph Towner; Gary Peacock; Eberhard Weber; Miroslav Vitous si lista continua cu nume la fel de celebre.

Muzica lui Garbarek transcende genurile, creatia sa fiind o misterioasa poezie sonora inspirata de natura si folclorul nordic. Piesele  penduleaza intre jazz-ul ambiental, world music si  chiar muzica clasica, concertele sale purtand audienta intr-o lume magica a armoniei si contemplatiei.Trilok Gurtu (n. 1951 India) este  unul dintre cei mai inovativi si spectaculosi percutionisti ce pot fi vazuti pe scena in acest moment. Gurtu si-a inceput cariera in anii '70, avand la activ  peste 30 de albume in discografie.

Colaborarile sale se leaga de numele unor  importanti  artisti ca John McLaughlin; Neneh Cherry; Dave Holland; Annie Lennox si altii.

Este castigatorul a numeroase si prestigioase premii:
- Best Overall Percussionist - DRUM! Magazine, 1999;
- Best Percussionist si Down Beat's Critics Poll in anii 1994, 1995, 1996, 1999, 2000, 2001 si 2002.Rainer Brüninghaus (n.1949 Germania) este un talentat compozitor si pianist care si-a inceput cariera in anii '70. Impreuna cu Eberhard Weber si Charlie Mariano formeaza in 1975 grupul Colours. Din 1988 canta cu Jan Garbarek.Yuri Daniel (n.1966 Brazilia) a studiat basul in Portugalia la Jazz School of the Hot Club in anii '80, colaborand cu nume cunoscute ale scenei portugheze si nu numai: Rui Veloso, Dulce Pontes, Sérgio Godinho, José Mário Branco, Resistência, Amélia Muge,   Paulo Moura, Cliff Korman, Rick Lathan, John Stubblefield.Accesul in sala se face de la ora 19:00. Concertul incepe la ora 20:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Inregistrarile video sunt interzise pe toata durata concertului.BILETE

Biletele pentru acest eveniment se pun in vanzare la  urmatoarele preturi:
- Categoria I-290 de lei;
- Categoria II- 250 de lei;
- Categoria III- 200 de lei;
- Categoria IV-140 de lei;
- Categoria V-95 de lei.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe http://www.eventim.ro.


Sursa : Twin Arts
http://www.twinarts.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă