Noutăți și comunicate

Jan Akkerman in concert la Bucuresti la Hard Rock Cafe

20 august 2015
Jan Akkerman in concert la Bucuresti la Hard Rock Cafe
Joi, 20 august 2015 sunteti invitati la concertul unuia dintre cei mai mari chitaristi din toate timpurile, Jan Akkerman, de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan s-a apucat de chitara la varsta de doar 5 ani iar primul sau single a fost lansat in 1960 pe cand avea 13 ani. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume si a cunoscut succesul international odata cu fondarea trupei Focus alaturi de Thijs van Leer.

Akkerman combina progressive rock-ul cu blues-ul si cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cantat alaturi de nume precum Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia, sau B.B. King.Biletele pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, VGeneration, Say Shop, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

  • Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) - 70 de lei
  • VIP, cu loc la masa in fata scenei - 100 de lei (doar 80 de bucati)
  • Intalnire, poze si autografe cu artistul + loc la masa VIP in fata scenei - 250 de lei (in numar limitat la doar 30 de bucati)


In ziua concertului biletele vor costa 80 de lei respectiv 120 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă