Noutăți și comunicate

JAMES LABRIE a lansat videoclipul piesei 'Give And Take'

20 aprilie 2022
JAMES LABRIE a lansat videoclipul piesei 'Give And Take'
JAMES LABRIE a lansat piesa si videoclipul 'Give And Take'. James LaBrie este un artist cunoscut la nivel internațional ca vocalist al grupului DREAM THEATER. Noua piesa va face parte din cel de-al patrulea album solo, intitulat „Beautiful Shade Of Grey”, care va fi lansat pe 20 mai 2022 prin InsideOut Music. Clipul a fost regizat si editat de Wayne Joyner iar ilustratiile au fost realizate de catre Lucas Wormsbecher.
https://www.youtube.com/watch?v=-cxWibWBi_o
Această piesă este o abordare a manipulării coercitive dintre elita corporativă și clasa proletariatului. Un peisaj sonor atmosferic cu senzație și amploare frumoase.
a comentat James.
Puteti pre-comanda albumul 'Beautiful Shade Of Grey' aici:
https://jameslabrie.lnk.to/BeautifulShadeOfGreyID

Colaboratorul lui LaBrie, basistul Paul Logue (EDEN’S CURSE) a adăugat:
Muzical, ‘Give & Take’ este un echilibru frumos dintre DREAM THEATER, EDEN’S CURSE și chiar și puțin QUEENSRŸCHE în bună măsură. Nuanțele muzicale întunecate îi permit vocii lui James să strălucească cu adevărat, în timp ce versurile sale îl duc pe ascultător într-o călătorie prin povestea clasică a binelui împotriva răului.


Vă reamintim că îl veți putea vedea pe James Labrie alături de grupul Dream Theater la Arenele Romane din București, pe 29 mai 2022. Concertul va fi deschis de către canadianul Devin Townsend. Detalii despre concertul Dream Theater găsiți aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top