Noutăți și comunicate

Jahmolxes și King Solomon vor deschide concertul Allochiria din Quantic

4 iunie 2024
Jahmolxes și King Solomon vor deschide concertul Allochiria din Quantic
Va reamintim ca pe data de 9 iunie 2024, grecii de la Allochiria revin la Quantic pentru un show exploziv, cu un amestec fascinant de post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal. In deschidere vor urca pe scena trupele Jahmolxes și King Solomon.

Program eveniment

  • 19:00 - Acces public
  • 19:55 - concert Jahmolxes
  • 20:45 - concert King Solomon
  • 21:50 - concert Allochiria
Allochiria, trupa de post/prog/sludge din Atena, Grecia, formată în 2008, va oferi un show exploziv care îmbină post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal. Cunoscuți pentru mixul fascinant de melodicitate și greutatea riff-urilor de chitară, melodiile ciudate și țipetele din altă lume, Allochiria a câștigat recunoaștere pe scena internațională. Trupa a împărțit scena cu nume mari precum Amenra, Social Distortion, Botch, Deafheaven, și multe altele. Cu un EP lansat în 2010 și albumele Omonoia (2014), Throes (2017), și Commotion (2023), muzica Allochiria explorează tematici sociale profunde, corupția, luptele și consecințele acțiunilor umane.

Bilete: bilete.quantic.pub

Jahmolxes este o trupă instrumentală la jumătatea drumului între post rock și heavy psihedelia, care încă din 2017 ne cântă poveștile lui Jahmolxes și aventurile lui pe tărâmuri îndepărtate, răspândind cuvântul lui prin armonii fascinante și riff-uri puternice. Au pornit ca o gașcă de jam sessions dar au ajuns să meșterească compoziții ireale și prin fiecare concert încearcă să împărtășească din înțelepciunea semizeului Jahmolxes.

King Solomon nu este o trupă ca oricare altă trupă de electric groove rock, iar membrii nu cântă și în RoadkillSoda, Damage Case sau Crossborne. Concertele King Solomon nu sunt niciodată la fel, niciun concert King Solomon nu seamănă cu precedentul, dar nici cu următorul. De fiecare dată prestația lor ajunge să fie un spectacol de improvizație de stoner experimental, strategie menită să ne facă să îi urmărim la fiecare apariție.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top