Noutăți și comunicate

Iubim 2 Roti - parada pe doua roti a motocicletelor, mopedelor si bicicletelor

27 aprilie 2013
Iubim 2 Roti - parada pe doua roti a motocicletelor, mopedelor si bicicletelor
Iubim 2 Roți" va demara pe data de 27 aprilie 2013 începând cu ora 13:00, din zona Pieței Presei Libere.



CINE și DE CE?


"Iubim 2 Roți" este un eveniment organizat de Free Riders împreună cu Primăria Capitalei, cu sprijinul Brigăzii de Poliție Rutieră București.

Evenimentul este gândit ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic - fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Ne propunem să educăm participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale. Vehiculele pe două roți EXISTÄ‚ și sunt din ce în ce mai multe în traficul din România. Cu toate acestea, din păcate, utilizatorii lor nu au fost încă acceptați în totalitate de către ceilalți participanți la trafic.



CÂND, UNDE și CUM?

"Iubim 2 Roți" va demara pe data de 27 Aprilie 2013 cu o paradă pe două roți a motocicletelor, mopedelor și bicicletelor, începând cu ora 13:00, din zona Pieței Presei Libere, pe traseul:

Piața Presei Libere - Șoseaua Kiseleff - Piața Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Libertății - Piața Constituției



Întreaga zi va fi presărată cu evenimente specifice: paradă, concerte, moto stunt show, expoziție custom bikes și multe altele, în locația "prime" a capitalei - Piața Constituției!

Accesul în cadrul evenimentului din Piața Constituției va fi LIBER și se va face începând cu ora 12:00.

Cristi Hrubaru va fi gazda evenimentului în care se vor auzi 8 trupe. Totul va culmina cu un concert extraordinar Cargo.

Vă invităm să fiți alături de noi, cu sau fără cele două roți pe care le iubiți!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top