Noutăți și comunicate

Iubeste romaneste cu Directia 5, o categorie de bilete este Sold-Out

14 februarie 2015
Iubeste romaneste cu Directia 5, o categorie de bilete este Sold-Out
Pe 26 februarie 2015 vino sa iubesti romaneste dupa Dragobete la Hard Rock Cafe la o noua intalnire cu directia 5 in cadrul unui show prezentat de BestMusic Live Conerts.
Biletele VIP pentru acest concert (cele cu loc in fata scenei) s-au epuizat in timp record asa ca momentan mai gasiti bilete in vanzare cu loc in sala (fumatori sau nefumatori) precum si bilete fara loc pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet.

Directia 5 au promis sa ofere fanilor acelasi show fantastic cu un playlist special facut pentru o data asa speciala. Pregatiti-va de un concert memorabil!

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 26 februarie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 100 lei VIP cu loc la masa in fata scenei si 85 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori)

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

EXTRA
- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top