Noutăți și comunicate

Iron Maidnem - cap de afis la The Best of the Beast Tour 2007

9 noiembrie 2007
Iron Maidnem - cap de afis la The Best of the Beast Tour 2007
Iron Maidnem, formatie tribute a legendarei trupe britanice Iron Maiden va reveni in Romania in aceasta toamna pentru a sustine un mini-turneu denumit 'The Best of the Beast'. Vor avea loc trei concerte dupa cum urmeaza: Timisoara (The Note) pe 8 Noiembrie, Sibiu (Cotton Bierhaus) pe 9 Noiembrie si Bucuresti (Live Metal) in data de 10 Noiembrie. Toate concertele sunt anuntate la ora 20.

Numele formatiei tradus din limba maghiara inseamna 'Aproape Iron'. Muzicienii din Ungaria sunt cunoscuti publicului roman in primul rand ca o formatie tribute pentru Iron Maiden si mai ales prin faptul ca au participat frecvent la festivalul Sziget si la cateva festivaluri din Romania (Odorhei, Bucuresti, Cluj). Muzica lor de la un simplu hobby a ajuns una de cea mai buna calitate, lucru dovedit si de show-ul oferit de trupa publicului prezent.

In cadrul turneului 'The Best of the Beast' Iron Maidnem vor canta pe fiecare scena cate doua seturi de cate o ora. In deschidere va evolua formatia de rock balcanic Dakonia din Sibiu iar concertului din Live Metal Club i se va alatura si trupa bucuresteana de power-metal Blind Spirits.

Fenomenul trupelor 'Tribute' nu este deocamdata una foarte populara in Romania, cu toate astea Iron Maidnem au starnit euforia publicului prezent la festivalurile la care au participat. 'The Best of the Beast', prima serie de concerte desfasurat in cluburi la care sa fie protagonisti va beneficia de tot arsenalul de decoruri a trupei si va fi prezent si Eddie, mascota trupei Iron Maiden. Pretul biletelor variaza intre 10 si 20 lei in functie de locatie si de perioda in care le achizitionati si se vor pune in vanzare incepand cu luni 22 Octombrie la The Note si Bestial Music Shop Timisoara, Cotton Bierhaus, Magazinele New Rock Sibiu si Bucuresti, Magazinul Muzica si Live Metal Club. Atentie, este limitat numarul biletelor cu preturi reduse ce se pot achizitiona anticipat! Multumim partenerilor: 24FUN, CityFm, HMM, Metalfan, MaximumRock, Metalhead, Port.ro, RockXpress, Bang Your Brain, Metal Assault, New Rock Romania, Bestial Records si dB Technologies. Mai multe informatii despre trupa gasiti la http://www.ironmaidnem.hu/

Pret bilete:
22 oct - 04 nov ( 12 ron)
04 nov - 09 nov ( 15 ron)
10 noiembrie (20 ron)

Info si comenzi on-line la hardasarock@gmail.com
Organizator: Asociatia Culturala Romano-Irlandeza (Bucuresti - Romania).


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă