Noutăți și comunicate

Iron Maiden lanseaza 'The Writing On The Wall', o piesa noua insotita de un videoclip

16 iulie 2021
Iron Maiden lanseaza 'The Writing On The Wall', o piesa noua insotita de un videoclip
Cei de la Iron Maiden au lansat piesa "The Writing On The Wall", alaturi de un nou videoclip! Piesa a fost scrisa de Smith / Dickinson.

Urmareste videoclipul oficial:
https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE

Videoclipul este o redare animată a poveștilor biblice precum Cei patru călăreți ai Apocalipsei și Moise despărțind Marea Roșie (sau, în acest caz, un câmp de forță mortal), cu patru motocicliști înveliți - sub îndrumarea mascotei demonice a lui Iron Maiden - Eddie - aducând moartea, distrugere și ciumă pentru asupritorii lumii distopice.

Pentru „The Writing on the Wall”, cântărețul Bruce Dickinson a făcut echipă cu foști directori ai Pixar și fanii Iron Maiden, Mark Andrews și Andrew Gordon, care împreună cu regizorul Nicos Livesey și studioul de animație BlinkInk au creat imaginea care îl transformă pe Eddie într-un coșmar 3D.



Va reamintim ca legendara trupa britanica IRON MAIDEN va canta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber! Invitatii speciali la Bucuresti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor canta in deschiderea concertului. Detalii gasiti aici.

Urmariti activitatea Iron Maiden pe:
http://ironmaiden.com
Twitter: http://twitter.com/ironmaiden
Instagram: https://instagram.com/ironmaiden
Facebook: https://www.facebook.com/ironmaiden


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top