Noutăți și comunicate

Iris, Bere Gratis, Voltaj si Ducu Bertzi trimit mesaje fanilor clujeni

19 septembrie 2013
Iris, Bere Gratis, Voltaj si Ducu Bertzi trimit mesaje fanilor clujeni
In perioada 27-29 septembrie 2013 se va desfasura SeptemberFest, Festivalul pentru prieteni, ajuns la cea de-a XV-a editie, pe platoul Salii Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Editia aniversara SeptemberFest la 15 ani va reuni nume importante in muzica romaneasca, printre care IRIS, Bere Gratis, Voltaj, Ducu Bertzi, Incognito, etc.
Cu ocazia concertelor de la Cluj trupele au trimis mesaje fanilor din Ardeal pe care spera sa-i vada in numar cat mai mare la festival.27 septembrie 2013 - Iris - Primul concert in noua formula la Cluj
Mesajul trupei IRIS si link mesaj video:
"Asteptam cu nerabdare sa cantam la Cluj pentru prietenii nostri care ne-au primit cu caldura de fiecare data. Speram sa fie alaturi de noi si acum cand vom veni in formula noua cu Rafael la voce. Acest nou inceput va fi celebrat impreuna cu voi la September Fest cu toate hiturile noastre si cateva piese noi care se integreaza perfect in repertoriul Iris. . Trupa IRIS va iubeste si asteapta sa fie imbratisata cu caldura si prietenie de CLUJENI...
Link mesaj video: http://youtu.be/zR-2EneUjVY28 septembrie 2013 - Trupa Bere Gratis va sustine un concert aniversar 15 ani de la infiintarea formatiei, cu invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor).
Mesajul trupei BERE GRATIS si link mesaj video:
"Servus, Cluj!
Va asteptam sambata, 28 septembrie, pe platoul Salii Sporturilor pentru a sarbatori impreuna 15 ani de Bere Gratis! Ne-ati fost alaturi de la bun inceput si ne-ati primit cu bratele deschise de fiecare data cand am concertat pe malul Somesului. Fiti ecoul nostru inca o data, pentru ca am pregatit un spectacol aniversar deosebit, alaturi de invitatii nostri: Paula Seling, Shift, Giulia si Ioana Anuta!
Link mesaj video: http://www.youtube.com/watch?v=kRPUr3KMjZc28 septembrie 2013 - Concert Ducu Bertzi
Mesajul lui DUCU BERTZI:
"Am participat la majoritatea manifestarilor September Fest de la Cluj si revin cu bucurie si la cea de-a 15 editie.Sunt convins ca vor fi seri de neuitat, publicul clujean fiind unul de exceptie.Ne vedem simbata 28 septembrie pentru o portie de folk si o bere buna. Ducu Bertzi29 septembrie 2013 - VOLTAJ a castigat premiul pentru cea mai buna trupa din Romania la RMA Brasov 2013!
Mesajul trupei VOLTAJ si link mesaj video:
"Da vina pe VOLTAJ pentru ca te vei simti ca la 20 de ani la SeptemberFest 2013!!!
Link mesaj video: http://www.youtube.com/watch?v=1GUd59AcHOk


 
Publicul ardelean este asteptat sa aniverseze alaturi de trupele invitate 15 ani de SeptemberFest intr-o atmosfera de petrecere si voie buna.
Programul festivalului:
- Vineri, 27 septembrie 2013 :
NotA Band, Verde Oficial, Iris - Primul concert in noua formula la Cluj
- Sambata, 28 septembrie 2013 :
Ministar, Festivalul Jocului Fecioresc, Ducu Bertzi, Bere Gratis - Concert Aniversar 15 ani de la infiintare - Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)
- Duminica, 29 septembrie 2013 :
Festivalul Jocului Fecioresc, Rock Academy, Incognito, Voltaj

Muzica populara va deschide programul atat sambata, cat si duminica, iar distractia va fi asigurata si de parcul de distractii, terasele de bere si zona de expozitii.

Intrarea va fi gratuita.Aparut in peisajul festivalurilor clujene in urma cu 15 ani sub titulatura Festivalul Berii, reunind in prima sa editie 12 producatori de bere autohtoni, Festivalul SeptemberFest (nume schimbat in 2005) a avut inca de la inceput sustinerea celor mai importanti artisti din muzica pop-rock romaneasca.

Organizarea acestui eveniment este posibila si datorita parteneriatului logistic realizat cu Primaria Cluj-Napoca.

Situl oficial: http://septemberfest.ro
Pagina oficiala: https://www.facebook.com/septemberfestcluj2012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă