Noutăți și comunicate

Invitatie video la Progressive Soldiers in Question Mark

20 aprilie 2015
Invitatie video la Progressive Soldiers in Question Mark
Vineri, 15 mai 2015, Jurnal Rock si Question Mark va invita la primul eveniment 100% progressive, 100% romanesc. Soldatii care vor "marsalui" sub indrumarea unor tonalitati de prog rock sau prog metal sunt Red Magnetic, Axial Lead si Subliminal Damage (+ Tribut Tool alaturi de Constantin - Reflections of Reality). Incepand cu playlist-ul de dinaintea concertelor si cel de la afterparty-ul ce va urma dupa un jam session sanatos in cadrul caruia trupele se vor dezlantui liber aducand un omagiu acestui gen muzical, si pana la setlist-ul pe care trupele il pregatesc cu dedicare, seara va fi in intregime progressive.

Cu ocazia evenimentului, membrii trupelor va ofera o mostra din "nebunia" si distractia inedita si diferita care va asteapta in seara concertului, precum si un sneak peek audio in creatiile trupelor printre care se numara si un sample al unei piese care va fi inclusa pe noul album Subliminal Damage, intitulata "Questions".

http://www.youtube.com/watch?v=_iEeleu8cvo

De asemenea, va anuntam pe aceasta cale ca ne veti putea auzi vorbind vrute si nevrute despre ideea din spatele evenimentului "Progressive Soldiers", ce surprize va mai asteapta pe 15 mai si ce dorim sa facem prin organizarea acestui eveniment, pe 24 aprilie, in cadrul Studioului Rock al lui Lenti Chiriac, de la ora 23.

Surprizele o sa continue sa curga, deci stay tuned si urmareste-ne pe: https://www.facebook.com/progressivesoldiers?fref=ts

Pret: 15 lei in presale (biletele se pot achizitiona de pe Eventbook.ro, din librariile Kyralina si Anthony Frost sau din Question Mark), 20 de lei in seara evenimentului de la intrare.
Intrarea se face incepand cu ora 20, iar concertul va incepe la ora 21.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1624087194492510/.
Join the progressive army!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top