Noutăți și comunicate

Intolerant lanseaza videoclipul piesei ”Attack!”

25 februarie 2021
Intolerant lanseaza videoclipul piesei ”Attack!”
Italienii de la INTOLERANT au lansat videoclipul piesei "Attack!" pe Youtube. Piesa este extrasa de pe albumul de de debut al formatiei, "Primal Future", lansat recent de Time To Kill Records.

INTOLERANT este un duo din Roma, Italy, fondat de Soul Devourer si Antihuman War Machine in 2020.

Soul Devourer (Manuel Mazzenga) este un multi-instrumentalist italian cunoscut din proiectele black metal Nocturnal Degrade si Scent Of Silence, trupa de post-punk Der Noir, dar si din niste proiecte dark-wave si techno.

Antihuman War Machine (Luciano Lamanna) este unul din cele mai apreciate nume ale scenei italiene de muzica electronica; din anii 90 este etichetat ca un pionier al muzicii techno-rave, cunoscut insa si ca un compozitor si producator de hip-hop, underground metal si industrial, EPHEL DUATH, CRIPPLE BASTARDS, Tekno Mobil Squad, Assalti Industriali, Der Noir si Lunar Lodge fiind printre colaborarile sale.

Inspirati de formatii ca Revenge, Blasphemy, Black Witchery, Diocletian, INTOLERANT duc la limita granitele black/death-ului. Morbid, violent, bolnav si brutal, urmatorul album te va anihila cu un asalt nihilistic war metal total.

INTOLERANT
https://www.facebook.com/intolerantband/
https://intolerant.bandcamp.com/releases

Time To Kill Records
https://www.instagram.com/timetokillrecords/
https://www.facebook.com/timetokillrecords/
https://www.timetokill-records.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top