Noutăți și comunicate

Into the Storm lanseaza un nou album

31 august 2016
Into the Storm lanseaza un nou album
Gălăgioșii din Seattle Into the Storm s-au întors cu cel mai recent produs al lor, Where the Merfalo Roam. Albumul, ce va fi lansat pe 11 noiembrie 2016 prin intermediul Alive and Breathing Records, e un material complex cuprinzând zece piese ce au fost puse cap la cap cu migală, riff cu riff. Fanii Baroness, Mastodon sau Pelican vor aprecia acest album deoarce surprinde esența acestor trupe, aducând în același timp o savoare aparte. De exemplu, prima jumătate a piesei „Maturin” conține un pasaj cu instrumente de alamă, urmat de riff-uri grele și gălăgioase. Ascunse după o infuzie de sludge putem găsi chiar niște sonorități country honky-tonk. Însumând, albumul reprezintă cel mai progressive și cel mai impresionant material Into the Storm de la începutul lor în 2010.

În legătură cu acesta, trupa a avut de declarat: „Suntem foarte încântați, deoarece surprinde cea mai precisă reprezentare a cum suntem văzuți cântând live. Conceptul din spatele Where the Merfalo Roam este o călătorie prin nemulțumire, guverne opresive, ere distopice și conexiunea între ciclurile prin care trece o societate. Coperta reprezintă gura unei creaturi mitice uriașe ce devorează bucăți de societăți, ce îi rămân prinse între dinți și cu care alte creaturi se desfată.

Where the Merfalo Roam este o chemare într-o eră trecută când vaste ape acopereau o mare parte a câmpiilor pe care pășteau niște mamifere acvatice de mari dimensiuni, numite Merfalo. Încă se pot vedea mărturii ale acelor timpuri în clădirile abandonate, răsfirate de-a lungul autostrăzilor din America.

Laude la adresa Into the Storm:

Aceasta este o trupă ce nu se teme să creeze sonorități unice, ce vor trece cu bine testul timpului în timp ce se sparg în urechile ascultătorilor. Into the Storm nu e o trupă obișnuită de metal extrem, dar e cu siguranță interesantă, aducând în prim plan un sunet ce pare că doar trupele din nord-vestul pacific pot să îl producă cum trebuie.” -- Two Guys Metal Reviews

E heavy fără să fie metalic, e ciudat în stilul specific statului Washington, e super intens, și e fucking awesome!” -- Razorcake

Iscusiți, fără îndoială” - Metalsucks.net


INTO THE STORM e compusă din:

Brant Kay: chitară + voce

Matt Jahn: chitară + voce

Oliver Reeves: bas + voce

James Reeves: tobe


Instrumente adiționale:

Alexis Tahiri: trompetă pe Maturin

Kim Pack: vioară pe Where The Merfalo Roam

Sarah Pendleton: vioară pe Where The Merfalo Roam


Where the Merfalo Roam:

Produs și mixat de: Derek Moree

Înregistrat la Boiler Room

Tobele au fost înregistrate la Studio Litho

Masterizat de: Brad Boatright la AudioSiege


Art/Layout: Matt Jahn

Toate piesele au fost compuse de către Into the Storm - https://www.facebook.com/rideintothestorm/?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top