Noutăți și comunicate

Interviuri cu trupele ce vor participa la Experimental Friday by DonisArt

4 septembrie 2010
Interviuri cu trupele ce vor participa la Experimental Friday by DonisArt
Interviuri cu trupele ce vor participa la Experimental Friday by DonisArt, pe data 24 septembrie 2010, in clubul Kulturhaus (fostul Twice), din Bucuresti.


Interviu Cecilia Eyes realizat de DonisArt
"Fiind activi din 2004, ar trebui spuse cateva cuvinte despre trupa si membrii acesteia. Deci, cine sunt Cecilia::Eyes?
Christophe: Cecilia::Eyes a fost formata in toamna anului 2004 de catre Mike si mine. Doream sa cream un amalgam de muzica instrumentala si sumbra, cu tonuri lente si zgomotoase. A rezultat intr-o unitate maiestuoasa si misterioasa, osciland intre melancolie si speranta. A asculta Cecilia::Eyes inseamna, mai presus de toate, a fi pregatit de a penetra universul oniric la care se face apel. Sunt un tanar foarte atragator de 34 de ani, de fapt lucrez la o firma de avocatura si iubesc petrecerile. Deocamdata, sunt liderul trupei si ei trebuie sa faca ceea ce le zic, sau ii pedepsesc"...

Puteti citi tot interviul la Interviu Cecilia Eyes realizat de DonisArt.


Interviu KWOON realizat de DonisArt
"Salutari! Avand in vedere ca aceasta este primul nostru interviu, spune-mi cate ceva despre KWOON, conceptul vostru muzical, si daca exista o legatura intre numele trupei si muzica insasi?
KWOON este un concept ce mixeaza muzica visatoare si diferite povestiri, scopul este de a crea muzica trippy si totodata simpla, in cel mai bun mod posibil. De obicei, vraja are loc. Pasagerul nostru (a se citi: ascultatorul) este doar dus pe numeroase meleaguri. Noi incercam sa le stabilim undeva in departare, in afara oricarui timp. Mai exact, ce v-a atras sa formati aceasta trupa? Gusturi comune sau doar dorinta de a canta impreuna? Sau e ceva mai mult? Gusturile muzicale ce le-am impartasit, si acest mod poetic si probabil ambitios de a reda muzica. Ne doream ceva mai mult decat o alta trupa". ..

Puteti citi tot interviul la Interviu KWOON realizat de DonisArt.


Sursa : DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top