Noutăți și comunicate

Interviu cu trupa Taxi: 'Umorul este vital'

7 septembrie 2015
Interviu cu trupa Taxi: 'Umorul este vital'
Joi, 10 septembrie 2015, trupa Taxi se reintoarce la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un show "serios", asa cum ne-a obisnuit pana acum. Inainte de concert, noi am stat putin de vorba cu ei si iata ce ne-au spus:

BestMusic: Salut! Cum vi se pare scena muzicala romaneasca in prezent comparativ cu 1999?
Taxi: Mult mai mare. Si cu mai multe boxe. Si mai multe lumini. Deci totul e mult mai mare, mai tare si mai stralucitor.

BestMusic: Anul acesta, in martie, ati implinit 16 ani. Cum e sa fii adolescent?
Taxi: Minunat. Suntem inca minori. Lumea ne trateaza cu ingaduinta. Ce pretentii poti sa ai de la niste – pana mai ieri – copii?

BestMusic: Ati inregistrat niste piese noi... si stim ceva despre o colaborare cu un artist cunoscut. Ne puteti da un indiciu?
Taxi: Da, sigur ca va putem da un indiciu: este vorba despre un artist pe care-l puteti auzi toata ziua la radio. Deci nu colaboram cu noi insine.

BestMusic: Pe cand un nou album semnat Taxi?
Taxi: Probabil la anul. Daca ne vom mobiliza si vom intra in studio sa inregistram. Ca piese ar fi.

BestMusic: Taxi a ramas cea mai "serioasa” trupa rock din Romania. Cat de important e umorul in ceea ce faceti?
Taxi: E vital. Si nu numai in ceea ce facem. Consideram ca e vital sa ai simtul umorului daca traiesti in Romania.

BestMusic: Ce inseamna muzica pentru voi? Ati putea trai fara?
Taxi: Sigur ca am putea. Dar am fi mult mai tristi.

BestMusic: Stiu ca exista o legatura speciala intre Taxi si Teo Trandafir.Care este povestea acestei relatii?
Taxi: Teo Trandafir este o persoana foarte greu de suportat, dat fiind faptul ca este ingrozitor de simpatica, indecent de culta si ilegal de inteligenta. In ciuda acestor defecte majore, am acceptat-o in cercul nostru, pentru ca asa suntem noi: foarte ingaduitori. Si pentru ca suntem si foarte generosi, i-am permis sa produca un videoclip Taxi si chiar sa apara in altele doua. Dupa cum puteti observa, e o prietenie bazata pe interes; al ei, desigur.

BestMusic: Cum vedeti Taxi peste inca 16 ani?
Taxi: Mult mai batran. Si mult mai obosit. Speram ca nu si mult mai obositor.

BestMusic: In final, spuneti-ne cateva cuvinte despre concertul de pe 10 septembrie 2015 din Hard Rock Cafe si un mesaj pentru fanii vostri mari si mici.
Taxi: Noi vom fi acolo si vom canta, deci treaba e rezolvata in proportie de 50%. Daca veniti si voi, o sa fie perfect.Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, pentru a canta hit dupa hit si a te bucura de reintalnirea cu una din trupele tale preferate, intr-o atmosfera unica!

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:
- 80 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei, cu loc la masa, in sala, fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei.

In ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 70 de lei - cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile. Suplimentul Meet & Greet, valabil doar cu bilet achizitionat in prealabil, costa 60 de lei.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.
FB event: https://www.facebook.com/events/857130431046621/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top