Noutăți și comunicate

Interplanetary Night II- The Thirteenth Sun si Valerinne in Ageless Club

25 mai 2013
Interplanetary Night II- The Thirteenth Sun si Valerinne in Ageless Club
Sambata, 25 mai 2013, incpand cu ora 19:00, sunteti invitati in Ageless Club pentru Interplanetary Night II, cu trupele The Thirteenth Sun si Valerinne.

Biletele pot fi rezervate prin e-mail la adresa events.cavalleria@gmail.com. Pretul unui bilet este de 25 de Ron, iar barul ofera fiecarui participant un frappe din partea casei.

A doua editie a Interplanetary Night, un eveniment exclusivist cu doar 60 de bilete puse la dispozitia publicului, anunta doua proiecte inedite, dintre care unul apare in premiera pe o scena din Romania. Este vorba de The Thirteenth Sun impreuna cu Valerinne. Interplanetary Night II vine ca o punte spre cel mai important eveniment Cavalleria Events al anului, fiind unicul show pana la festivalul Ghost Gathering Rasnov de pe 12 - 13 Iulie. Seara se va incheia cu un set special de proiectii acompaniate de un playlist muzical atent selectionat.

The Thirteenth Sun este un proiect format recent care isi propune sa promoveze muzica de calitate prin intermediul imbinarii diferitelor zone din care provin membrii trupei, intr-un concept Atmospheric Rock si Metal cu o tematica cosmica. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul prezinta o imagine de ansamblu asupra universului din momentul intial al crearii acestuia explorand acustic raportul dimensiunilor infinite cu traiul cotidian. Line-upul trupei este unul impresionant, adunand sub aceeasi titulatura muzicieni cu experienta:
Barna Radu Liviu (ex Indian Fall, Dirty Insides)
Muntean Marius (Aria Urbana, ex Code Red)
Septimiu Harsan (Spectral, Code Red, Indian Fall, Aria Urbana, Celest, FusionCore)
Flavius Misaras (Dordeduh)
Marius Licu (Obsidian Conspiracy, Indian Fall)

Official Facebook: https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029

http://www.youtube.com/watch?v=4ZUjTAcPkFQ&NR

Muzica celor de la Vallerinne prezinta o adordare organica a genului post-rock. Compozitiile lor prezinta toate calitatile unui soundtrack, oferind ascultatorilor o larga paleta de imagini mentale ce reies din sonoritati visatoare care alterneaza cu cele dure, iar concertele atmosferice sunt insotite live de vizualuri realizate de Anke. Trupa Valerinne a luat fiinta in 2012 la initiativa lui Alexandru Das, Liviu Stoicescu si Mircea Smarandache din dorinta de a crea o muzica instrumental care sa evite structurile compozitionale traditionale. Albumul de debut a fost lansat in acelasi an de labelul Asiluum, cu numele Kunstformen der Natur. In 2012 au impartit scena cu Maybeshewill, Tides from Nebula, Luna Amara, Kultika, iar in primavara lui 2013 au pornit intr-un turneu european alaturi de Environments, au cantat la Dunk! Festival in Belgia iar acum lucreaza la al doilea material de studio, Arborescent.

Official Facebook: https://www.facebook.com/valerinneofficial
Bandcamp: http://valerinne.bandcamp.com/album/kunstformen-der-natur

https://www.youtube.com/watch?v=3yjNmh20zOk

Biletele sunt limitate la un numar de 60.

Rezervarile se fac la events.cavalleria@gmail.com
Interplanetary Night II este un eveniment organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă