Noutăți și comunicate

International Tattoo Convention Bucharest 2016

14 - 16 octombrie 2016
International Tattoo Convention Bucharest 2016
Intre 14-16 octombrie 2016, are loc International Tattoo Convention Bucharest într-o locație elegantă și maiestoasă: Crystal Palace Ballroom din București - chiar în inima orașului, lângă Casa Poporului, în spatele Pieței de Flori Coșbuc.

Abonamente acces 3 zile: 40 lei - http://bit.ly/itcb16-komp
Bilete unice de acces: 15 lei - http://bit.ly/itcb16-komp
Programări și informații: http://bit.ly/tattoo-bookingsDe-a lungul istoriei oamenii au ales să își exprime emoțiile și sentimentele în multe feluri însă de data aceasta desenele și pictura au un loc aparte pentru noi. Artiștii tatuatori și cei specializați în piercing folosesc pielea și corpul uman ca pânze pentru adevărate opere de artă. De ce să nu îți porți povestea sau un moment special din viață într-un mod original?
Artiștii participanți la convenție, renumiți atât pe plan local cât și internațional, sunt gata să te călăuzească prin lumea fascinantă a culorilor și a desenelor pe piele. Fie că ești curios sau chiar îți dorești un tatuaj sau un piercing, sperăm că vei avea parte de o experiență de neuitat trăind încă o pagină din povestea noastră.

Invitații și evenimente speciale:

Supranumit de revista Rolling Stone ca Regele Tatuajelor Rock’n’Roll, Paul Booth este responsabil de imaginile ce se regăsesc pe pielea membrilor formațiilor precum Slipknot, Mudvayne, Slayer, Pantera, Soulfly, sau Sepultura. Un monstru sacru al artei intunecate, Booth foloește aerograful pentru a își expimă sentimentele pe orice de la mașini la motociclete iar în momentul acesta deține un studio Art Fusion în New York.

Emilio Gonzales, maestru în arta modificărilor corporale, nelipsit în ultimii patru ani de la edițiile convenției, iți pregătește un show inedit alături de frumoasa America și de Rolf Buchholz, deținător al titlului Guinness de cel mai pierced bărbat din lume. Rolf are aproximativ 453 de cercei și a avut parte de aventuri precum refuzul de a putea intra într-o țară pentru că ar practica magia neagră.

Femke Fatale, modelul pin up de renume internațional ne va încâta cu un show live de body piercing. Printre veleitățile sale se numără activitățile de model, hostess și de scriitoare.

Death do us part Danger Show sunt Charlie și Rachel Atlas, un duo care forțează limitele unui Vaudeville modern. Cei doi soți readuc la viață un show pe muchie de cuțit, menit să te țină cu sufletul la gură.

Vei avea parte de concursuri, concerte, petreceri și activități variate, toate asezonate cu sunetul dulce al mașinuțelor de tatuat. International Tattoo Convention Bucharest este un eveniment plin de culoare, talent, voie bună și zâmbete: un mod grozav de a găsi modalitâți inedite și originale de a-ți exprima personalitatea.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top