Noutăți și comunicate

Intalnire cu Zakk Wylde la concertul Black Label Society

20 iulie 2015
Intalnire cu Zakk Wylde la concertul Black Label Society
Black Label Society va concerta peste o săptămână la București în primul lor show în calitate de cap de afiș din România.
Formația americană va zgudui Arenele Romane pe 27 iulie 2015, iar fanii sunt asteptați să facă un headbanging sănătos și să cânte la unison alături de Zakk Wylde piese ca “Suicide Messiah”, “Concrete Jungle” sau “Overlord”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai recent album lansat de Black Label Society, “Catacombs of the Black Vatican”, al noulea disc din cei 17 ani de carieră.



Fanii formației americane au șansa de a-și achiziționa un pachet special VIP, oferindu-și astfel o experiență de neuitat. Pentru 100 de dolari, poți pleca acasă cu amintirea unei întâlniri față în față cu Zakk Wylde, dar și cu o serie de obiecte promoționale. Prețul nu include și costul biletelui de acces la concert, acesta trebuind să fie achiziționat separat din rețeaua Eventim.

Pachetele VIP pentru fani se pot procura direct de pe site-ul oficial al formației: http://presale.blacklabelsociety.com/european-summer-2015-tour-vip-package-no-ticket.html

În deschiderea concertului Black Label Society va concerta formația bucureșteană Space Needle. Alex Purje, Nicolae Arama, Calina Maria și Ati de Chile vor încălzi atmosfera cu sound-ul lor energic de grunge combinat cu elemente de heavy metal.

Concertul Black Label Society este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro la prețul de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=k3LBfITvkBk

"Nobody's Fool" - unul dintre cele mai de seamă hituri ale anilor '80 - se va auzi live la București



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top