Noutăți și comunicate

Intalnire cu Steven Tyler si Joe Perry inainte de concertul Aerosmith

23 martie 2010
Vineri, 18 iunie 2010, aterizeaza la Bucuresti cea mai tare trupa rock a Americii in cadrul turneului Cocked, Locked, Ready to rock! Este vorba despre formatia Aerosmith. Fanii infocati ai trupei au ocazia sa stea la povesti inainte de concert cu solistul Steven Tyler si basistul Joe Perry, aflati pentru prima data in Romania, cumparand pachete VIP exclusiv prin fanclubul oficial al trupei Aerosmith, www.Aeroforceone.com.

Aeroforceone.com are o oferta speciala pentru show-ul de la Bucuresti: un numar limitat de pachete speciale VIP vor oferi celor mai inflacarati fani Aerosmith fie o intalnire cu Steven Tyler si Joe Perry si un tur al backstage-ului, fie un scurt recital cu Brad Withford si o intalnire cu Joey Kramer, si nu in ultimul rand, articole promotionale exclusive personalizate cu trupa preferata a Americii si locuri rezervate in Golden Ring sau Tribuna Oficiala. Patru variante de pachete, cu preturi pornind de la 139 USD, ii aduc pe fani mai aproape de legendele rockului.

Dupa 40 de ani de hard-rock si 150 de milioane de albume vandute, baietii rai din Boston sunt la fel de buni pe scena. Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie) isi incep turneul international pe 17 mai, in Caracas, Venezuela. Turneul dispune de o productie impresionanta: o montare grandioasa, decoruri somptuoase, efecte de lumini si pirotehnice spectaculoase.

Biletele la pretul de 140 lei Gazon B, 190 lei Gazon A, 330 lei Golden Ring si 590 lei tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.


Events
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A, Bucuresti, sector 1, Romania
www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top