Noutăți și comunicate

Insemination - noul album de studio al EUFOBIA

23 decembrie 2009
Insemination - noul album de studio al EUFOBIA
Eufobia, una dintre cele mai importante trupe death metal din Bulgaria, va lansa noul album de studio, intitulat "Insemination", dupa o pauza de aproape cinci ani de la precedentul material "Cup of Mud". Dupa cum am anuntat deja, Eufobia a semnat un contract cu una dintre cele mai importante label-uri underground din Romania, Axa Valaha Productions, un contract valabil doi ani, care prevede editarea albumului "Insemination", cu posibilitatea prelungirii daca cele doua parti vor cadea de acord.

Noul material, in format CD profesional, in editie initiala de 500 de exemplare, va fi disponibil in Romania incepand din data de 20 ianuarie 2010, urmand a fi disponibil in Bulgaria din 22 ianuarie 2010, respectiv din 01 februarie 2010 in Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. Artwork-ul albumului a fost realizat in totalitate de unul dintre cei mai faimosi metal designeri din Europa de Est, compatriotul nostru Costin Chioreanu de la Twilight 13 Media, foarte apreciat datorita multiplelor colaborari cu trupe importante ca Grave, Centinex, Absu, Hecate Enthroned, precum si pentru realizarea copertii ultimului album tribute Running Wild. Front cover-ul albumului "Insemination" este disponibil incepand de astazi, urmand ca prezentarea completa a copertii si a noului material de debut sa fie disponibila doar pe website-ul oficial al trupei incepand cu luna ianuarie a anului 2010, variante cenzurate ale acesteia urmand a fi prezentate si pe profilul oficial de myspace.
Albumul "Insemination" va fi distribuit in Romania prin Axa Valaha Productions, dar si prin mai multi distribuitori locali, urmand ca de distributia exclusiva pe teritoriul Bulgariei sa se ocupe cea mai mare companie de distributie rock si metal din tara vecina, Wizzard ltd. De asemenea albumul va fi distribuit oficial in Statele Unite ale Americii prin Sevared Records, urmand ca mai multi distribuitori sa fie confirmati in cel mai scurt timp pentru Europa de Vest, in Germania si Tarile de Jos.

Primul turneu de promovare al noului material este programat pentru sfarsitul lunii ianuarie 2010, cand Eufobia va participa la turneul balcanic pe care il va sustine alaturi de cea mai faimoasa trupa black metal din Romania, Negura Bunget, si de death blackerii suedezi de la Daemonicus, mai multe show-uri fiind confirmate deja in Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia si Macedonia. Lansarea oficiala a albumului "Insemination" va fi pe data de 22 ianuarie 2010 la Bucuresti, lansarea oficiala in orasul natal al trupei Eufobia, Sofia, urmand sa aiba loc pe data de 31 ianuarie, ambele show-uri alaturi de Negura Bunget, Daemonicus si mai multe trupe locale ca opening acts. Urmatorul turneu al trupei bulgare care va promova intens albumul in Romania va fi sustinut la sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii martie 2010, alaturi de grinderii polonezi de la Parricide si Neuropathia, iar primul turneu vest-european este deja confirmat pentru luna aprilie 2010, alaturi de brazilienii de la Krow (trupa care include doi membri ai kult band-ului brazilian Sarcofago).

Noi versiuni ale website-ului oficial www.eufobia.com si www.myspace.com/eufobiacarnage vor fi disponibile in curand, sub directa coordonare grafica a lui Costin Chioreanu. Toate noutatile legate de viitoarele concerte ale trupei, distribuitori, comenzi on-line ale albumului, precum si mai multe piese de pe albumul de debut, precum si cele doua video clipuri realizate pentru acest album vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie.

(sursa Axa Valaha Productions - 23.12.2009)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă