Noutăți și comunicate

Inregistrat In Romania 2, energie-pura intr-un eveniment pentru 2673 de adevarati fani

3 iunie 2014
Inregistrat In Romania 2, energie-pura intr-un eveniment pentru 2673 de adevarati fani
Dupa evenimentul care a avut loc pe 30 mai 2014 la Arenele Roamne din Bucuresti, si care i-a reunit sub "umbrela" Inregistrat in Romania pe "colosii" genului alternative de la noi - Alternosfera, Omul cu Sobolani si Luna Amara, alaturi de Niste Baieti, credem ca putem oferi o definitie cat mai exacta a termenului "fan".Portile Arenelor Romane din Bucuresti - un loc loc plin de istorie, in care au sustinut concerte artisti de prestigiu precum Placebo, Alice Cooper, Faithless, Sinead O'Connor, Deftones, Limp Bizkit, s-au deschis cu putin inainte de orele 18:00, asa cum era anuntat.

Seara a fost deschisa de catre Dj Hefe, cunoscut publicului drept membu al trupei Coma, Dj de alternative, punk, ska si hardcore, dar si ca realizator al emisiunilor "Domestika" de la Radio Guerrilla si "Alternative Nation" de pe Mtv.

Niste Baieti @ Arenele RomaneIn jurul orelor 19:00 au urcat pe scena Niste Baieti, trupa care a pus pe ritmuri de punk-rock slagarele romanesti ale anilor '80. Plini de energie, cum ii stim, Albert Mihaiteanu, Gabi Georgescu, Niculae Barbu si Dan Andrei Modrea nu s-au lasat pana cei aproape 1000 de fani care se stransesera deja la Arenele Romane nu au inceput sa danseze si sa cante cu ei in cor.


Luna Amara @ Arenele RomaneLuna Amara au urcat pe scena in jurul orelor 20:00, moment in care a inceput si ploaia. "Rosu Aprins", "Pietre in Alb", "Dizident", "Gri Dorian" sunt cateva dintre hiturile bine-cunoscute ale trupei cu cel mai puternic mesaj social-politic din zona rock-ului alternative din Romania. Cu sunetul de trompeta inconfundabil, Mihnea Blidariu nu inceteaza sa uimeasca si sa fascineze publicul. Nick Făgădar, Răzvan Ristea, Sorin Moraru si Serban Ontanu-Craciun sunt prezente dragi si iubite de public, iar asta s-a vazut pe tot parcursul concertului.

Omul cu Șobolani @ Arenele RomaneLa 21:30, cand au urcat pe scena Omul cu Sobolani, desi ploua in continuare torential, numarul de fani era la fel de numeros. Programul a inceput cu "In zbor". Apoi, firesc, au fost "(dez)orientat", "Razna", "Ridica-te si mergi in maini", "Oda (in piata romana)", "Xcelent", "Cauta", "Ia-te de pe jos", "Stanga", "Anti-miorita", "Cineva sa ne aduca vara inapoi", "Pandora", "Nu incerca asa ceva acasa", "Cine e de vina". Carismaticul Dan Amariei a condus publicul ca un mic dirijor, secondat cu gratie de Nucu Arama, Mihnea Dobrota si Radu Andrei.

Alternosfera @ Arenele RomaneTrupa care a incheiat seara in urarele si tipetele de bucurie ale fanilor si fanelor a fost Alternosfera, minunata formatie din Republica Moldova. Cu o energie debordanta si o bucurie care li se citea permanent pe chip, Marcel Bostan, Marin Nicoara, Serghei Aladin, Anatolii Pugaci si Dima Scripnic au facut un show demn de orice prestatie a unei trupe "de afara". Un spectacol de lumini minutios pregatit, cu o sonorizare impecabila, show-ul de mai bine de doua ore al Alternosferei a umplut de bucurie sufletele celor prezenti in numar atat de mare la eveniment. Marcel Bostan, intr-o forma excelenta, a avut drept backing vocals toti fanii din Arenele Romane, caci vechi sau noi, piesele Alternosfera au fost cantate de public si de trupa in egala masura. "Flori de mai", "Orasul 511", -Drumuri Pi (necunoscute)", "Epizodia", "Wamintirile", "Muta", "Ploile nu vin", "Inchisoarea alba" sunt numai cateva din piesele incluse in setlist. Precum o pastila de calciu efervescent intr-un pahar de apa, Alternosfera au fost, vineri seara, energie pura.Desi a plouat constant pe durata a sase ore, cat a durat evenimentul, cei 2673 de spectatori care au pasit vineri, 30 mai, pragul Arenelor Romane, s-au dovedit a fi adevarati fani ai acestor trupe icon ale alternative-ului Inregistrat in Romania. Probabil ca acum am invatat cu totii, ce inseamna cu adevarat cuvantul "fan".

Inregistrat in Romania 2 a fost sustinut de catre Rock Fm.
Sponsor principal: Ciuc Premium.
Parteneri media strategici: Catavencii, Sunete, Hotnews.Ro, Bestmusic, Infomusic, Metalhead.
Parteneri media: Alternativ.ro, Anyplace.ro, b365.ro, Be Where The City Is!, Blog de Rocker, Concerte-azi.ro, Cooperativa Urbana, Feeder, Getlokal.com, Hipmag.ro, iconcert.ro, inoras.ro, Jurnal Rock, Koolhunt, Let's Rock, Mahmur.info, Metalfan, Metropotam, Mixtopia, Moshpit.ro, Musicnights.ro, Neaparat.ro, Orasulm.eu, Regie-live.ro, RockSounsd.ro, RoEvents.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TraiesteMuzica.ro, Urban.ro, Veiozaarte.ro, Ziare.com.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă