Noutăți și comunicate

Informatii si reguli de acces la concertul Theatres des Vampires din Wings Club

19 aprilie 2012
Informatii si reguli de acces la concertul Theatres des Vampires din Wings Club
Joi, 19 aprilie 2012, grupul italian Theatres des Vampires revine în Bucuresti in club Wings. Theatres des Vampires au pornit într-un nou turneu european, în care au inclus si România. Potrivit site-ului oficial al formatiei, primul recital va fi pe 14 aprilie în Croatia, la Zagreb, iar ultimul - pe 28 aprilie, în Praga, capitala Cehiei.

Bulgaria, Slovacia, Cehia, Turcia si România sunt celelalte tări pe care "vampirii" le vor vizita în aceasta primăvara. Cei care au fost prezenti la concertul de anul trecut au toate motivele să vină din nou la întâlnirea cu una dintre cele mai bune trupe italiene de gen.

La primul lor recital în România, Sonya Scarlet (voce), Fabian Varesi (clape), Zimon Lijoi (bass), Gabriel Valerio (tobe) si Stephan Benfante (chitară) au făcut un show complet, demn de "Teatrul Vampirilor" din seria romanelor scrise de Anne Rice, principala sursă de inspiratie a ideologiei formatiei.

Impresionati de reactia deosebită a fanilor români, membrii trupei au promis atunci că vor reveni în tara lui Dracula. Iar dorinta lor, dar si cea a admiratorilor se va concretiza în aprilie 2012.

Theatres des Vampires (formata in 1994) este o trupa italiana cu puternice influente de symphonic black metal, foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia "Drink from me and live forever" invitandu-si audienta, ca o adevarata "contesa a vampirilor", la o mica "degustare".

Programul concertului este urmatorul:
- 18:30 - Eufobia
- 19:15 - Lunocode
- 20:00 - JTR Sickert
- 20:45 - Tiarra
- 21:30 - Theatres des Vampires

Reguli de acces:
Accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00.
Participantii la acest eveniment sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila.
Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea biletelor sau a bratarilor (bratarile se primesc la intrarea in locatie) aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului in prezenta unui insotitor legal.

Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice);
- sticle, spray-uri;
- substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere sustinute de bete;
- animale;

Este permis accesul cu orice tip de aparate foto/video.


Bilete:
- pina la data de 18 aprilie inclusiv: http://www.biletoo.ro, http://www.myticket.ro, http://www.ticketpoint.ro, http://www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Diverta si Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria si Palatul National al Copiilor.

- in data de 19 aprilie biletele se vor vinde exclusiv la Wings Club.

Sursa : Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Top