Noutăți și comunicate

Informatii bilete si un nou oras anuntat in turneul Kumm feat. Dan Byron

25 ianuarie 2015
Informatii bilete si un nou oras anuntat in turneul Kumm feat. Dan Byron
Dupa ce vor concerta la Bucuresti (30 ianuarie, Fabrica), Cluj (31 ianuarie, Flying Circus) si Iasi (6 februarie, Underground Pub), cei de la Kumm alaturi de Dan Byron vor face o ultima oprire la Galati, pe 7 februarie, in Daily Pub!

De asemenea, pentru concertul de la Bucuresti biletele s-au pus deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (magazinele Muzica, Senia, Uman si Perfect Tour).Kumm feat. Dan Byron - Confuzz Revisited (tour trailer)
http://youtu.be/nwzFFAv61xkLa 150 de luni de la lansarea albumului "Confuzz" in 2002 - al doilea album din discografia Kumm si cel care le-a consacrat sound-ul alternativ/experimental - formatia originara din Cluj isi uneste fortele cu fostul solist Dan Byron pentru o serie de concerte ce vor revizita piesele de pe acest album emblematic pentru trupa Kumm si pentru rock-ul romanesc in general. Datele de concert sunt urmatoarele:

- 30 ianuarie, Bucuresti, Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50), ora 21:00
intrare: 25 lei, bilete in avans pe http://www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet

- 31 ianuarie, Cluj, Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu nr. 2), ora 21:00
intrare: 20 lei, afterparty: Remember Music Pub

- 6 februarie, Iasi, Underground Pub (Galeriile Stefan cel Mare), ora 21:00
intrare: 20 lei

- 7 februarie, Galati, Daily Pub (str. Maior Iancu Fotea nr. 19), ora 21:00
intrare: 25 lei, warm-up si after cu LiviuUrmariti trupa Kumm pe Facebook - http://fb.com/KUMMband sau pe Twitter - http://twitter.com/KUMMusic pentru noutati si informatii suplimentare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top