Noutăți și comunicate

Inca o zi de Rockstadt Extreme Fest: metal made in Romania pe 29 august la Rasnov

13 iunie 2013
Inca o zi de Rockstadt Extreme Fest: metal made in Romania pe 29 august la Rasnov
Durata primei editii a festivalului Rockstadt Extreme se extinde: interesul foarte mare al publicului pentru singurul festival de metal extrem din Romania i-a determinat pe organizatori sa dea startul Rockstadt Extreme cu o zi mai devreme decat planificasera initial, adica pe 29 august.

Desi a pornit la drum in forma unui eveniment de doua zile, editia intai a festivalului va insuma 3 zile de sonoritati grele: daca numele care vor urca pe scena pe 30 si 31 august sunt deja cunoscute, joi, 29 august 2013 iubitorii metalului extrem sunt asteptati la Rasnov, pentru o seara de metal "made in Romania, " alaturi de: Trooper, Gothic, Abigail, Roadkillsoda, Days of Confusion, Goodbye To Gravity si Reborn.

Pretul biletelor si abonamentelor ramane neschimbat. Cei care deja au intrat in posesia unui abonament pentru Rockstadt Extreme Fest vor beneficia de acces in zona festivalului si in data de 29 august.

2-Inca_o_zi_de_Rockstadt_Extreme_fHB66hDZ.jpg

Accesul in camping este gratuit pentru oricine detine un abonament sau bilet valid.

Pentru cei care nu mai au rabdare pana in august, distractia incepe mai devreme, in  clubul Private Hell din Bucuresti. O serie de 4 warm up party-uri dedicate evenimentului vor avea loc pe parcursul lunilor iunie si iulie. Fiecare seara Rockstadt Extreme Warm Up va insemna  intalnire muzicala cu trupele ce vor concerta in ultimul week-end din august la Rasnov. La fiecare reuniune organizatorii pun la bataie 4 abonamente, care vor fi acordate prin tragere la sorti. Primul party este programat pe 14 iunie, iar urmatoarele vor avea loc pe 28 iunie, 12 iulie si 26 iulie.

Daca va intrebati ce veti asculta in cadrul seriei Rockstadt Warm Up, iata lista trupelor deja confirmate pentru festival: GOJIRA (Franta), PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), SEPTICFLESH (Grecia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro), KROW (Brazilia), SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).


Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.rockstadtextremefest.ro/ si urmariti pagina de Facebook a evenimentului.

Cei interesati pot contacta echipa festivalului si prin intermediul urmatoarelor adrese  de email: info@rockstadtextremefest.ro    (informatii generale), office@rockstadtextremefest.ro, media@rockstadtextremefest.ro.   


Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete si abonamente dupa cum urmeaza:

Pana pe 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro,   http://www.bilete.ro,  http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete
Inca o zi de Rockstadt Extreme Fest: metal made in Romania pe 29 august la Rasnov Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.