Noutăți și comunicate

Inca 6 formatii intra in competitia 'Maximum Rock - Suport pentru Underground'

15 aprilie 2014
Inca 6 formatii s-au inscris la "Maximum Rock - Suport pentru Underground". Este vorba despre:

Serata

Serata din Pitesti,

Bohemian Groove
Bohemian Groove din Alba-Iulia,

ProtonyK
ProtonyK din Brasov,

Untold Faith
Untold Faith din Carei,

Kerosen
Kerosen din Bucuresti,

Celestial Grounds
Celestial Grounds din Bucuresti.



Serata este adepta sonoritatilor de tip punk-rock, in timp ce Bohemian Groove merge in directia psychedelic, progressive, heavy rock. ProtonyK presteaza in stilul thrash metal, iar Untold Faith mizeaza pe virtutile metalului progresiv. Kerosen a ales idiomul doom metal iar Celestial Grounds abordeaza genul melodic progressive metal.

Pana in 15 aprilie 2014 inclusiv, mai asteptam inscrieri la "Maximum Rock - Suport pentru Underground" asa ca incurajam formatiile sa ia parte la acest concurs.
Ascultati formatiile participante pana acum la eveniment Aici.
Afla cum poti sa te inscrii facand click Aici.



Reamintim ca finala concursului "Maximum Rock - Suport Pentru Underground" se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 18 mai 2014.

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe Site.

"Maximum Rock - Suport Pentru Underground" a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 - 2010), Monarchy (locul 2 - 2010), White Walls (locul3 - 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 - 2008), Krepuskul (mentiune - 2008).

Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:
- Locul 1 - 5.000lei (Voucher)
- Locul 2 - 3.000 lei (Voucher)
- Locul 3 - 2.000 lei (Voucher)

Sumar:
- 1 februarie 2014 - 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
- 15 - 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
- 30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
- 18 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top