Noutăți și comunicate

Inca 6 confirmari la Metalhead Meeting 2015

18 martie 2015
Inca 6 confirmari la Metalhead Meeting 2015
Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internationale, suedezii de la DARK FUNERAL, vor canta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015, in premiera in Romania. Acestia vor canta in a doua seara de festival, vineri, alaturi de marele headliner al serii care va fi anuntat cat de curand alaturi de multe alte trupe.

Pe langa suedezi, METALHEAD Meeting anunta prezenta in cadrul festivalului ce va avea loc intre 11-14 iunie 2015 pe Cotroceni Open Air din Bucuresti si a trupelor:

Cruachan (Irish folk metal - Irlanda)
Heidevolk (pagan folk metal - Olanda),
Wind Rose (symphonic power metal - Italia)
Winterhorde (black metal - Israel)
Arcanorum Astrum (death metal - Rusia)
Negura Bunget (black metal - Romania).Dark Funeral alaturi de celelalte 6 trupe nou anuntate se alatura lineup-ului Metalhead Meeting unde vor canta alaturi de nume precum Bloodbath (death metal supergroup cu membri Opeth, Katatonia si Paradise Lost - Suedia), Amorphis (prog/folk metal - Finlanda), Turisas (power/folk - Finlanda), Triptykon (avant-garde/gothic - Elvetia), Primordial (celtic black metal - Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen si Kari Rueslatten), Lacrimas Profundere (gothic metal - Germania), Bucovina (folk metal - Romania), Demonical (death metal - Suedia), Centinex (death metal - Suedia), Antimatter (melancholic rock - UK) sau Dew Scented (thrash metal - Germania).Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de 4 zile pentru festival au preturi incepand cu 99 de lei iar campingul costa de 10 lei de persoana, tot pentru patru zile. Abonamentele se gsesc pe http://www.iabilet.ro si in toate retelele si punctele fizice de vanzare de bilete din toata tara. (Eventim, Myticket, Bilete.ro)

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar "CARGO - 30 de ani", pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.Cotroceni Open Air - Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele Afi Pallace Cotroceni.

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a festivalui : http://www.metalhead.ro/mhm/

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts, oferit de Timisoreana si powered by ROCK FM, Sunete, Zile si Nopti si Oops Media.

Misiunea METALHEAD Meeting: http://www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/
Twitter: http://www.twitter.com/MHMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top