Noutăți și comunicate

Inca 5 zile cu bilete la pret redus la In Flames

27 iulie 2011
Inca 5 zile cu bilete la pret redus la In Flames
Au mai ramas cinci zile in care fanii mai pot achizitiona bilete la 75RON la mult asteptatul concert In Flames. Incepand cu 1 august, pretulbiletului va fi 85 RON. Renumita formatie suedeza va concerta in data de 1 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Iubitorii genului de muzica melodic death metal au sansa de aparticipa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cuocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, "Sounds of aplayground fading", care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane dealbume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis,Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods siBest Hard Rock pentru albumul "A Sense of Purpose". Considerata unadintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenitcunoscuta datorita unor piese precum "Come clarity", "Take this life"si "The jester race".

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazineleVodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariileCarturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top