Noutăți și comunicate

Inaintea showului aniversar, Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip

7 ianuarie 2016
Inaintea showului aniversar, Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip
Duminica, 17 ianuarie 2016, de la ora 19:00, trupa Zdob si Zdub va sustine un concert aniversar la Arenele Romane (cort incalzit) si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii cu piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music in cadrul unui show BestMusic Live Concerts cu sprijinul Europa Royale si Rock Fm.Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii “Zdob si Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”.

Chiar in primele zile ale noului an Zdubii prezinta publicului sau un nou videoclip live a piesei “Caloian”, piesa de pe noul album “20 de veri”. Acesta poate fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=VvAbJ1se6iM

Ritmurile focoase ale Zdubilor nu te vor lasa sa ingheti nici pe cel mai tare ger! Hai la HARD HORA!

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi.

Anul aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

Zdubii vor serba jubileul impreuna cu invitati speciali - artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Mai tineri ca niociodata Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!

Biletele se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinul Muzica, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

- Golden Circle in fata scenei – 80 de lei
- Acces General – 50 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music si ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă