Noutăți și comunicate

In This Moment anunta lansarea noului material “Black Widow”

18 septembrie 2014
In This Moment anunta lansarea noului material “Black Widow”
Formatia de alternative metal, In This Moment, a anuntat de curand data lansarii unui nou album, asteptat de mult timp de fanii trupei. Noul material intitulat "Black Widow" va fi disponibil incepand cu data de 18 noiembrie 2014.

Albumul poate fi comandat in avans incepand cu 7 octombrie din magazinele iTunes, iar toate pre-comenzile vor fi recompensate cu 4 piese nou-noute, printre care si primul extras pe single "Sick Like Me". Acesta din urma poate fi ascultat in link-ul de mai jos, iar detalii despre un videoclip urmeaza a fi oferite in curand.

"este despre nevoia a-ti gasi in interior slabiciunile si de a le transforma in forta. Este despre modul de a renaste, de a te elibera si de a gasi echilibrul in orice - atat in intuneric, cat si in lumina" a declarat vocalista trupei Maria Brink.



Albumul este produs de Kevin Churko, un colaborator de lunga durata al trupei si care s-a ocupat in trecut si de materialele unor artisti precum Five Finger Death Punch sau Ozzy Osbourne.

In This Moment este una dintre cele mai apreciate trupe americane din noul val, luand nastere in anul 2005 si avand deja 4 albume de studio la activ, al cincilea din cariera si primul realizat alaturi de Atlantic Records fiind chiar "Black Widow".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top