Noutăți și comunicate

In premiera la Bucuresti concertul Phoenix – Empire of Vampires

31 octombrie 2017
In premiera la Bucuresti concertul Phoenix – Empire of Vampires
Marti, 31 octombrie 2017, de la ora 20:00, sunteti asteptati la concertul Phoenix din Quantic Pub.Pentru pasărea Phoenix anul 2017 marchează aniversarea a 55 de ani de la momentul expozițiunii, în care încă nu se întâmplase nimic - 55 de ani de muzică, de istorie, de trăire –, dar și 40 de ani de la momentul evadării din România comunistă, episod ce avea să transforme frumoasa poveste Phoenix în mit.

În cadrul evenimentelor prezentate în acest an aniversar Phoenix vorbește și despre anii petrecuți în exil în Germania, perioadă în care acordurile care au dat nume rockului românesc au primit un altfel de sound, mai aproape de cerințele internaționale.

Opera rock „Empire of Vampires”, începută în anii 80 și care reprezintă, probabil, producția cea mai apropiată de genul heavy-metal pe care Phoenix a propus-o de-a lungul timpului, nu a fost niciodată prezentată integral în România într-un concert live. Prin urmare, în 31 octombrie, la ora 20:00, la Quantic Pub din București Phoenix vă așteaptă la un concert inedit și unic, ce nu trebuie ratat!

Biletele pot fi achiziționate în avans pe http://www.ambilet.ro (cu preț special de presale pentru primele categorii de bilete vândute) și în ziua evenimentului la Quantic Pub. Rezervările pot fi făcute ulterior achiziționării biletelor la numărul de telefon 031 432 1742.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top