Noutăți și comunicate

In premiera in Romania concertul trupei Asking Alexandria

12 martie 2017
In premiera in Romania concertul trupei Asking Alexandria
Duminica, 12 martie 2017, renumita formatie britanica de metalcore Asking Alexandria va concerta in premiera la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) in cadrul unui show METALHEAD.Trupa aduce un arsenal intreg de piese consacrate pe care fanii din Romania vor avea ocazia sa le asculte pentru prima data live pe o scena romaneasca!

Format initial in Dubai, in 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de catre chitaristul Ben Bruce care, dupa lansarea primului sau album, "The Irony of Your Perfection", a crezut cu tarie in potentialul proiectului sau si a decis sa-l mute in Anglia, in anul 2008, unde avea sa sa-si formeze o baza de fani neasteptat de numeroasa.

Succesul international al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un adevarat fenomen, a survenit imediat dupa lansarea albumului "Stand Up and Scream", in anul 2009. Versurile unor piese precum "The Final Episode", "Not The American Average" sau "A Prophecy" au devenit mantre pe buzele tinerilor din intreaga lume.

Urmatorarele albume din palmaresul grupului, "Reckless & Relentless", lansat in 2011 si "From Death to Destiny", lansat in 2013, au consolidat ceea ce toata lumea stia deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formatii de metalcore din lume, iar acest lucru este usor de demonstrat prin numarul de albume vandute la nivel international. Cu zeci de milioane de vizulizari in mediul online, noul material al formatiei, "The Black" a fost clasat la scurt timp dupa lansare pe locul 9 in topul Billboard 200, plansand formatia intr-unul dintre cele mai bune momente din cariera ei.

Biletele pentru concertul Asking Alexandria se pun in vanzare vineri pe 16 septembrie la ora 10:00 in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la uramtoarele preturi:

  • Earlybird, primele 100 de bilete: 65 de lei Acces General respectiv 90 de lei Golden Circle in fata scenei.
  • Presale: 75 de lei Acces General respectiv 100 de lei Golden Circle
  • Presale 2: 80 de lei Acces General respectiv 120 de lei Golden Circle

In ziua concertului, la intrare, bilele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil.Eveniment Facebook
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top