Noutăți și comunicate

In Mourning si Noctem confirmate la Metal Gates Festival 2022

7 septembrie 2022
In Mourning si Noctem confirmate la Metal Gates Festival 2022
In Mourning este cea mai recenta confirmare la Festivalul Metal Gates 2022!
De la începutul anilor 2000, vrăjitorii suedezi de Death Metal In Mourning și-au construit în mod constant o bază de fani în întreaga lume. După cinci albume de studio bine primite și un EP live recent, trupa revine cu un nou album de studio „The Bleeding Veil”, la doi ani de la cel mai recent album „Garden of Storms”. Ei simt că această nouă lansare este cel mai întunecat album al lor până în prezent.

In Mourning oferă un spectacol energic, combinat cu reprezentatii live in stilul Rock 'N' Roll - întotdeauna cu zâmbetul pe buze. De-a lungul anilor, trupa a cântat în cluburi mici, mari, scene de festival și chiar și bărci mai mari.
2. In Mourning si Noctem confirmate la Metal Gates Festival 2022Din motive logistice si de comun acord cu trupa, show-ul Aeonian Sorrow nu va mai avea loc la Metal Gates Festival 2022, cu promisiunea că vor cânta cu siguranță la editia din anul viitor.
Partea bună este că Noctem este cea de-a doua trupa confirmata!

Sângele și focul vărsat pe scenă de Noctem sunt un însoțitor visceral și potrivit pentru sunetul lor de neegalat, un asalt Black Metal vicios, îmbunătățit cu accente iberice. Probabil cel mai cunoscut export de Extreme Metal din Spania, calea nelegiuită a lui Noctem i-a pus în fața publicului cult din întreaga lume, din Europa, Asia, Rusia și America de Nord. Solistul și fondatorul Beleth a fost pe coperta ediției spaniole a revistei Metal Hammer în 2018 ca un „Erou” al genului.
În spirit, prezentare și filozofie, Noctem împărtășește multe în comun cu Watain, Rotting Christ, Belphegor și Gorgoroth, în timp ce încolțesc propria lor ramură de metal.
Prima trupă de metal din Spania care a cântat în China, turneele neîntrerupte ale lui Noctem i-au văzut să facă echipă cu oameni ca Marduk, Batushka, Napalm Death, Immolation și multe altele de-a lungul anilor.

Ia-ți biletul pentru festival, online:
https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-2022-52541/


Evenimente recomandate

Top