Noutăți și comunicate

In Flames in Romania

30 martie 2009
In Flames in Romania
In Flames, cel mai bun produs rock de export al Suediei, canta in premiera in Romania, pe 30 martie 2009, la Arenele Romane din Bucuresti. Cu doua milioane de albume vandute in intreaga lume, si 11 premii inregistrate numai anul trecut, In Flames sunt in mod hotarat o influenta notabila asupra noului val de metalcore. Show-ul incepe de la ora 20.00, iar accesul la spectacol este permis incepand cu ora 19.00. Evenimentul este organizat de Events.Infiintata in 1990, in Gothenburg, trupa In Flames a lansat de-a lungul carierei noua albume de studio si un DVD live. Din ce in ce mai populara in ultimii ani, atat in Suedia, cat si pe plan international, trupa a fost premiata de patru ori la Grammis (varianta suedeza a premiilor Grammy). In 2005 au castigat primul lor Grammis pentru cel mai bun album Hard rock/Metal pentru a zSoundtrack to Your Escapea. In 2006, au castigat premiul a zSwedish Exporta, devenind prima trupa metal in istoria Suediei cu o asemenea performanta. In palmaresul lor au mai bifat in 2008 premiul "Best international Band" la gala Metalhammer Golden Gods, iar in 2009, inca patru Grammis, printre care si a zBest Hard Rocka pentru cel mai recent album al lor.a zA Sense of Purposea, lansat anul trecut, al noualea album din istoria de aproape doua decenii a trupei, a traversat topurile Europei si i-a dus in varful ierarhiilor de specialitate, ajungand numarul 1 in tara lor natala, Suedia, numarul 3 in Finlanda, numarul 6 in Germania si Austria, etc.A fost un an excelent pentru suedezi, iar turneul lor, inceput in America Latina, ajunge in Europa in luna martie a acestui an. Romania se alatura Croatiei, Serbiei, Sloveniei, Bulgariei si Ungariei pe lista destinatiilor est-europene ale trupei. In cazul in care ultimele zile al lunii martie vor inregistra temperaturi scazute, Arenele Romane vor gazdui fanii intr-un cort special amenajat pentru acest spectacol.


Biletele, la pretul de 79 RON, pot fi achizitionate incepand cu data de 19 februarie prin intermediul site-urilor http://www.ticketpoint.ro/ si http://www.bilete.ro/, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.


Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.EventsTelefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 AFax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1E-mail events@events.ro
Romania Web http://www.events.ro/


Evenimente recomandate

Top