Noutăți și comunicate

In curand apare primul videoclip al trupei ACT

28 iulie 2009
In curand apare primul videoclip al trupei ACT
La noua luni de la lansarea primului album "EXACT", ACT au decis ca a venit vremea pentru un prim videoclip. Piesa aleasa este "Sa fie anarhie", o piesa pe cat de controversata pe atat de iubita de public.

"Am ales "Sa fie Anarhie!" deoarece consider ca este piesa cu mesajul cel mai direct de pe disc, stiind faptul ca fiecare om a avut cel putin un moment in viata cand s-a dorit a fi "altfel", oarecum in opozitie fata de restul lumii; ceea ce inseamna ca fiecare om a trecut prin stadiul de "anarhist" ", spune George Costinescu, liderul ACT.

Videoclipul a fost filmat in regia lui Raul Grigorescu, la Studiourile Media Pro de la Buftea (producator Bogdan Nedelea, casa de productie Ballance Production), intr-un maraton de aproximativ 18 ore. S-au folosit patru locatii/studiouri si o echipa de aproape 40 de oameni. Videoclipul se afla in stadiu de montaj, urmand a se difuza incepand cu toamna acestui an. Se vorbeste deja despre doua variante ale videoclipului, care vor circula simultan. Tot in acest clip ACT prezinta in exclusivitate noul logo al trupei.

In scurt timp veti putea vedea pe myspace-ul ACT cat si pe site-ul oficial al trupei (care se va lansa la sfarsitul verii, fotografii de la filmare si, in cel mai scurt timp, un "making of" foto.

Pana atunci insa.............Sa fie anarhie!


Evenimente recomandate

Top