Noutăți și comunicate

Implant Pentru Refuz lansează vinilul “Subradar” în cadrul concertului din Quantic

15 aprilie 2024
Implant Pentru Refuz lansează vinilul “Subradar” în cadrul concertului din Quantic
Va reamintim ca trupa Implant Pentru Refuz revine în data de 19 aprilie 2024 pe scena din club Quantic și va lansa vinilul “Subradar ”.

Implant Pentru Refuz pune suflet în creație din 1995 și în cei 29 de ani de existență a reușit consecvent să împărtășească sentimente puternice cu ascultătorii săi. În cele 9 albume lansate până în prezent au adus mereu un sound proaspăt și versuri atent conectate la realitate, îmbrăcate într-o muzică sensibilă însă în același timp plină de energie.

Subradar este al 9-lea album al trupei Implant Pentru Refuz, album care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei precum Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi, Şuie Paparude), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), pianistul Teo Milea, Dora Gaitanovici, precum şi Daria Elena, tânăra câştigătoare a concursului nostru “Căutăm Vocal”.

Albumul Subradar tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru.

Lansare inițială în format digital şi codul pentru download au fost printate pe o hârtie specială care, odată plantată se transforma în flori de vară.

Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 28 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră. Din 1995 până în prezent: Implant pentru refuz – 1996, Permis postsinucidere – 1997, Culori – 1999, Oameni fără fețe – 2001, Monolith – 2007, Otheroot – 2009, Cartography – 2015, Acustic (Live@Unirii5) – 2016, Subradar - 2019.

DETALII EVENIMENT:
IMPLANT PENTRU REFUZ Lansare VINIL
Data și Ora: Vineri, 19 aprilie, ora 19:00
Bilete: iabilet.ro/implantpentrurefuz

În deschiderea evenimentului, publicul va fi întâmpinat de Trupa CRIMENA.

Despre CRIMENA

Trupa CRIMENA, formată în Craiova, la finalul anului 2012, îmbină groove metal cu riff-uri puternice si rapide creând o atmosferă energică debordantă cu un mic iz de stand-up atât pe scenă, dar mai ales în afara ei.

Acești olteni își respectă rădăcinile și folosesc perfectul simplu atât în gramatică, cât și în viața de zi cu zi: băutură, distracție și muzica - simplu și perfect.
Setlist-ul scenic care urmează să fie prezentat va include piese de pe următorul material discografic care va fi lansat în scurt timp.
Acesta își propune un experiment care presupune lansarea în mai multe părți a unui întreg concept. Prima parte va fi ascultată în premieră în cadrul evenimentului, la Quantic pe 19 aprilie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top