Noutăți și comunicate

Implant Pentru Refuz lanseaza un vinil in Quantic

19 aprilie 2024
Implant Pentru Refuz lanseaza un vinil in Quantic
Implant Pentru Refuz va lansa un vinil nou printr-un concert în Club Quantic din București, vineri, 19 aprilie 2024, de la ora 20:00. Accesul publicului va fi permis de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Biletele se pot cumpara online, de pe iabilet.ro:
  • 65 lei - acces general - earlybird in limita a 50 de bilete
  • 80 lei - acces general - presale – până pe 18.04.2024 inclusiv
  • 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 19.04.2024 online și la intrare
Înarmați cu un 2023 încheiat excepțional, un sold out la Iași si CU UN VINIL NOU, Implant Pentru Refuz revine în data de 19 aprilie 2024 pe scena din Quantic, cu sound-ul pe care îl știți și cu ceva în plus.

Implant Pentru Refuz pune suflet în creație din 1995 și în cei 29 de ani de existență a reușit consecvent să împărtășească sentimente puternice cu ascultătorii săi. În cele 9 albume lansate până în prezent au adus mereu un sound proaspăt și versuri atent conectate la realitate, îmbrăcate într-o muzică sensibilă însă în același timp plină de energie.
* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Top