Noutăți și comunicate

Implant Pentru Refuz lansează un nou single cu videoclip, in club Control

6 februarie 2020
Implant Pentru Refuz lansează un nou single cu videoclip, in club Control
Implant Pentru Refuz va susține un concert în Club Control din București, joi, 6 februarie 2020, ocazie cu care va lansa un nou single și videoclip - Peste Ceas. Accesul la eveniment se face începând cu ora 21:00.


Informații despre eveniment

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz lansează piesa Peste Ceas, realizată în colaborare cu Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers).

Este cel de al 4-lea single si videoclip lansat de pe ultimul album al trupei, SubRadar. Despre "Peste Ceas", în cuvintele lui Octavian "Vita" Horvath: "Am pierdut de mult glanda care ne ajută să fim cumpătați, raționali și reținuți, suntem într-o goană permanentă după aur, uitând să apreciem prezentul și să ne bucurăm de fiecare clipă trăită și mai ales să respectăm tot ce-i viu în jurul nostru."

SubRadar, este albumul Implant Pentru Refuz cu numarul 9, album care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru.

Muzicieni dragi şi prieteni apropiaţi trupei au venit alături ca şi invitaţi, în colaborare pe SubRadar: Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi, Şuie Paparude), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), pianistul Teo Milea, Dora Gaitanovici, precum şi Daria Elena, tânăra câştigătoare a concursului nostru "Căutăm Vocal".Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 25 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră. Din 1995 până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei:
- Implant pentru refuz - 1996
- Permis postsinucidere - 1997
- Culori - 1999
- Oameni fără fețe - 2001
- Monolith - 2007
- Otheroot - 2009
- Cartography - 2015
- Acustic (Live@Unirii5) - 2016
- SubRadar - 2019

Implant Pentru Refuz înseamnă:
- Octavian "Vita" Horvath - voce
- Valentin "Freaky" Popescu - chitară şi voce
- Răzvan "Meshu" Nicov - chitară
- Alexandru Hera - tobe
- Ştefan "Pişta" Czifrak - chitară bass

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
https://www.instagram.com/implantpentrurefuz/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top