Noutăți și comunicate

Impaled Nazarene vor concerta in Romania in 2011

9 decembrie 2010
Impaled Nazarene vor concerta in Romania in 2011
Axa Valaha Productions prezinta pentru prima data in Romania una dintre trupele cult ale scenei black death thrash metal scandinave, promotorii unuia dintre cele mai extreme stiluri metal din istorie.

Finlandezii de la Impaled Nazarene, trupa care activeaza de mai bine de doua decade si care a lansat de-a lungul timpului nu mai putin de 13 albume, toate sub egida legendarei case de discuri franceze Osmose Productions, vor ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului "Road to the Balkans Tour 2011", o serie de opt concerte care include aparitii in Slovenia, Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia.

Cele trei concerte din Romania includ cate o aparitie in fiecare provincie istorica a acestei tari, pentru ca toti cei interesati sa ii poata urmari la lucru pe cei care si-au definit stilul ca fiind "nuclear war metal", concept extrem ce alatura temelor demonice subiecte controversate despre razboaie nucleare, catastrofe atomice, perversiuni sexuale sau horror, totul pe un fundament sonor in egala masura black, death sau thrash metal, cu inflexiuni cyber punk sau speed metal. In cadrul turneului balcanic, Impaled Nazarene vor prezenta cel mai recent album "Road to the Octagon" impreuna cu cele mai bune piese din cariera lor, de la clasicele Ukra Karma sau Suomi Finland Perkele la controversatul Latex Cult sau mai recentul "Pro Patria Finlandia".
Cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions le prezinta in Romania, in colaborare cu doua dintre cele mai cunoscute agentii din Transilvania, respectiv Moldova, Ribcage Booking si Metalsupport, se vor desfasura dupa urmatorul program:
30 ianuarie 2010 Oradea - Vault 42 Club
31 ianuarie 2010 Iasi - Hand Club 01 februarie 2010 Bucuresti - The Silver Church

Alaturi de Impaled Nazarene, pe parcursul intregului turneu balcanic vor concerta grecii de la Ritual of Odds, urmand ca trupele care vor asigura support-ul local pentru fiecare concert in parte sa fie confirmate in cel mai scurt timp.
Pretul biletelor este de 25 de lei (primele 50 de bilete pentru fiecare concert in parte), respectiv de 35 de lei, dupa epuizarea primelor 50 de bilete. Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 21 decembrie, urmand a fi distribuite in avans direct de catre fiecare agentie organizatore.

Pana atunci, pentru orice fel de informatii, respectiv pentru a rezerva bilete pentru fiecare oras in parte, scrieti la adresele de mai jos: Oradea - Ribcage Booking - ribcage[dot]ro[at]gmail[dot]com Iasi - Metalsupport - dark_spektru[at]yahoo[dot]com Bucuresti - Axa Valaha Productions - axa666[at]yahoo[dot]com www.myspace.com/impalednazarene www.myspace.com/ritualofodds


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă