Noutăți și comunicate

ICES AGES in Brasov

28 iunie 2008
ICES AGES in Brasov
Kogaionon si DonisArt va ofera o vara glaciala prin prezenta artistului vienez Richard Lederer, cel care poate starni amintiri de tot felul din dimensiunile SUMMONING, DIE VERBANNTEN KINDER EVAS sau ICES AGES.

Cei ce vor sa retraiasca cateva momente din seara Arcana sau care n-au apucat sa o simta in direct, o pot face pe 28 iunie, cu doua ore inainte de ICE AGES, intr-o sala din Centrul Cultural Reduta.

Si pentru a fi cat mai apropiati si deschisi fata de fanii si Kogaionon si DonisArt, ne-am gandit ca ar fi frumos sa oferim ca motivare, gratis, pentru fiecare participant la concertul ce va incepe la orele 20.00, 3 CD-uri la alegere dintr-o lista impresionanta de peste 700 de CD/DVD-uri Dark, Doom, Gothic, Black, Death, Industrial, Ambient...

Asadar, veniti la Reduta, achitati invitatia pentru ICES AGES (20 lei), primiti o bratara si puteti intra in sala unde pe un monitor veti putea (re)vedea concertul ARCANA din 19 aprilie iar pe masa veti gasi lista cu cele peste 700 de CDuri. Va alegeti 3 din ele, veti merge in liniste catre standul amenajat special si veti primi acest cadou DonisArt & Kogaionon, pe baza bratarii de la mana fiecaruia dintre voi. Va rugam sa aveti si variante de rezerva, ca poate CDurile alese de unii din voi au fost deja oferite altor participanti, ceva mai grabiti!

Ne dorim sa fiti acolo, caci evenimentul e rarisim... si mai ales pentru ca, dupa concert, vom permite accesul oricarei persoane cu bratara la After Party-ul din Musik Cafe, la o discutie sincera cu Protector. Si poate chiar intre noi, de ce nu?

Dar nu uitati, numarul de scaune este extrem de limitat, asa ca grabiti-va sa va rezervati un loc la contact@donisart.ro! Exista riscul sa nu puteti intra daca nu veti primi confirmarea noastra pe email!


Evenimente recomandate

Top