Noutăți și comunicate

Ice, Ice Metal în Club Quantic, București

7 decembrie 2019
Ice, Ice Metal în Club Quantic, București
Ice, Ice Metal are loc sâmbătă pe 7 decembrie 2019 în Club Quantic din București, România. Artiștii confirmați până în acest moment sunt: Dirty Shirt, Hteththemeth și Crossing Eternity.


Informații despre evenimentul Ice, Ice Metal

Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic, să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu' cu o zi în urmă.


Despre Dirty Shirt

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat "Letchology", a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).
Dirty Shirt

Despre Hteththemeth

Trupa Hteththemeth din Brașov, a doua formație invitată să participe la această ediție Ice, Ice Metal este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica "neumană" practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Peisajul este întregit de un spectacol teatral unic, trupa reuşind live de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

Hteththemeth este câştigătoarea GBOB România 2015 şi a reprezentat țara noastră în finala mondială a competiţiei The Global Battle Of The Bands, eveniment ce a avut loc la Berlin, în data de 26 mai. La acest important eveniment ce a reunit 14 finalişti de pe tot mapamondul, trupa Hteththemeth a obţinut locul 2 mondial, precum și premiul pentru "cea mai votată trupă de către trupele finaliste".

Pe 23 iunie 2016, Hteththemeth a câștigat și finala Wacken Metal Battle România, care a avut loc la Sibiu. În urma acestui concurs, Hteththemeth a reprezentat din nou România (pentru a doua oară în același an), de data aceasta în cadrul celui mai mare festival rock din întreaga lume - Wacken Open Air.
Hteththemeth

Despre Crossing Eternity

Crossing Eternity e un grup de artiști din părți diferite ale lumii, uniți de pasiunea pentru muzică - România, Germania, Suedia - fondat în 2017. Deși trupa e tânără, membrii au o experiență muzicală de cel puțin 25 de ani în care au experimentat genuri ca rock, metal, progresiv, chiar și jazz, blues sau funk, atât pe scenă cât și în studio.

Anul acesta, Crossing Eternity a susținut concerte în Europa alături de Evergrey, Sirenia, Elyose și Alight.
Crossing Eternity

Detalii bilete

Biletele pot fi achizitionate exclusive prin AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
  • 55 lei 39 lei - Earlybird (preț redus pentru primele 100 bilete)
  • 55 lei 45 lei - Presale (preț redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv)
  • 55 lei - Normal Acces (Preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top