Noutăți și comunicate

Ian Anderson (Jethro Tull) locuieste intr-o casa din secolul Xvi, cu 11 dormitoare si 15 bai

10 iunie 2014
Ian Anderson (Jethro Tull) locuieste intr-o casa din secolul Xvi, cu 11 dormitoare si 15 bai
Celebrul Ian Anderson, ce va concerta pe 20 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formatiei si in acelasi timp un flautist de exceptie si un chitarist extrem de talentat. Dar putina lume stie ca acesta detine o casa imensa, pe care multe dintre starurile ce au aparut la MTV Cribs ar fi invidioase! 11 dormitoare, 15 bai, piscina, jacuzzi, sauna, solar, sala de fitness - toate intinse pe un teren de aproape 2 kilometri patrati!

Despre muzica sa se stiu multe insa despre viata personala putine amanunte sunt cunoscute. Ian Anderson locuieste la o ferma din sud-vestul Angliei, unde are un studio de inregistrari si propriul birou. Locuieste impreuna cu sotia sa Shona intr-o casa ce a fost construita in secolul XVI, al carei teren masoara nu mai putin de 500 de acri, ceea ce inseamna aproximativ 2 kilometri patrati!

2-Ian_Anderson_Jethro_Tull_loc_zMWcPY4ph.jpg

De-a lungul timpului casa lui Anderson a suferit multe schimbari, in prezent avand 11 dormitoare, 15 bai si multe birouri! Fostii proprietari au construit o extensie ce contine o piscina acoperita, jacuzzi, sauna, solar si sala de fitness! Artistului nu-i place sa inoate in piscina insa foloseste acesta zona pentru a exersa la flaut, datorita atmosferei si ecoului. "Este o atmosfera calda si umeda acolo. Daca as exersa in alta parte, sotia si cainii ar parasi incaperea. Doar pisicile deschid un ochi, se uita si apoi se culca la loc - ceea ce ma face sa cred ca mai degraba le place" spune amuzat artistul.

Despre bucatarie Ian Anderson spune ca este una dintre incaperile in care se simte cel mai confortabil. "Bucataria este inima casei si o folosim nu numai pentru a sta si a discuta, dar si pentru a lua majoritatea meselor - in ciuda faptului ca avem un dining room." Are o soba de fonta in care focul arde continuu. "Pentru ca soba este foarte mare, in casa este mereu cald. Cainii si pisicile noastre vin mereu sa stea in bucatarie iar daca am lasa usile deschise, si celelalte animale din gospodarie ar veni intr-o clipita!" explica artistul razand.

O alta incapere care este foarte speciala pentru Ian este dormitorul. "Chiar daca este o camera mare, are un grad ridicat de confort si de caldura. Din pat poti vedea rasaritul soarelui. Te trezesti dimineata si vezi doar verdeata, copaci si soare!"

Cel mai mult lui Anderson ii place ca resedinta sa este la o ora distanta de aeroportul Heathrow. Cand se intoarce din concerte, lui Anderson ii place sa ajunga acasa repede. Chiar daca este indragostit de proprietatea sa, Anderson recunoaste: "Este o casa prietenoasa dar mult prea mare pentru noi doi."

Biletele pentru show-ul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: http://www.BILETOO.ro, http://www.BLT.ro, http://www.BILET.ro, http://www.BILETE.ro, http://www.EVENTIM.ro sau http://www.MYTICKET.ro!

~~Concertul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events. Parteneri media: Romania TV, Rock FM, Adevarul, Click, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, MetalFan.ro, Diseara.ro, 220.ro, Ziare.com, OrasulM.eu, 9AM.ro, eComunicate.ro, Reteaua Info-Sanatate, TV City, Blitz TV, Spard Team, Carpat Guard.~~

http://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE

http://www.ProjectEvents.ro *** http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top