Noutăți și comunicate

Ia-ti bilet la Aerosmith si poti ajunge la Sao Paolo

28 aprilie 2010
Ia-ti bilet la Aerosmith si poti ajunge la Sao Paolo
Pe 18 iunie 2010, cea mai iubita trupa de rock a Americii canta la Romexpo, in cadrul turneului lor european din 2010 "Cocked, Locked, Ready to Rock!". Cei care si-au luat deja bilete la concertul din Capitala sau urmeaza sa-si ia pana pe 18 mai 2010 au sansa sa-i vada pe "baietii rai din Boston" live la Sao Paolo, la concertul din 29 mai, atat pe scena, cat si in spatele scenei.

Kiss FM impreuna cu Events au dat startul unui concurs in care cumparatorii de bilete la Aerosmith sunt rasplatiti. Pe site-ul Kiss FM, ei trebuie sa completeze pana pe data de 18 mai un formular cu datele de contact si seria biletului pe care si l-au achizitionat deja pentru concertul Aerosmith de la Bucuresti, si pot castiga o excursie la Sao Paolo, in care atractia principala va fi o intalnire de gradul trei cu membrii trupei!

Biletele la concertul din Bucuresti, la pretul de 140 lei Gazon B, 190 lei Gazon A, 330 lei Golden Ring si 590 lei tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Parteneri media: Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Sapte Seri, Libertatea, Viva, Joy, Elle, Avantaje, Popcorn, VIP, Autoexpert, FHM, Esquire, Rebus, News Outdoor, Flu.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Acasa.ro, Maximum Rock, Best Music, Metalhead, Muzicabuna.ro, Iconcert.ro, Monden.info, Okazii.ro, Eva.ro, So Fresh, Port.ro. Parteneri: Getmusic.ro, Sony Nova Music, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media. Berea Oficiala: Ciuc.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa[at]events[dot]ro sau accesati www.aerosmith.com.

Events - www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă